Jest liderem w tym dzialeSzacuny
4671
Napisanych postów
49144
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524147
W dniach 28-29 września w Czechach odbędzie się kolejna edycja konkursu EVLS Prague Pro. Konkurs rozgrywany 2 tygodnie po Olympii powinien jak zawsze przyciągnąć wielu czołowych zawodników. Pula nagród dla prosów wynosi 110 tys. $, oczywiście także dla amatorów również przewidziano możliwość wygrania karty zawodowca. Jeśli chodzi o profesjonalistów rozegrane zostaną następujące konkurencje: kulturystyka open, kulturystyka 212 (do 96 kg), men's physique i bikini.
Szacuny
518
Napisanych postów
778
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
58678
olej słabiutko, nie wiem czy on nie widzi że brak mu totalnie posladkowych, słabiutkie dwójki. Skupia sie na plecach bo tez słabe ale jego nogi a nawet przecietnych prosów to nie ma co porównywac
3084
Napisanych postów
25053
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
414762
dokładnie j/w można mieć spostrzeżenia , chyba lepiej by zrobił jakby plecy zostawił bo chyba i tak nie ma zmian na plus a spróbował by coś z nogami zrobić, ogólnie wyglądają na słabe ale na focie biceps tyłem to w ogóle cienizna od pasa w dół , wydaje się, że z amatorami startując teraz nie było by szału a gdzie dopiero z pro
11024
Napisanych postów
31293
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
733885
Tak to jest w tym sporcie-po wielu startach ,najczęściej dany zawodnik stabilizuje się na określonych pozycjach i rzadko kiedy uda mu się z nich wyjść wyżej.
Wielu dawniejszych pro przeszło do nowej kategorii Elite Pro,widząc ,że tu nie zwojują więcej.
Np Thomas Kaspar sobie w niej świetnie radzi,podobnie Mudzo,który w San Marino już wystartował jako pro ale stwierdził,że na razie cieżo się tam przebić a w Elite Pro zajmuje czołowe miejsca.
11024
Napisanych postów
31293
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
733885
Trochę ciężko się te zawody rozkręcają,czekam nadal na akredytacje i konkretne info-piszą ,że jeszcze trochę trzeba poczekać .
A czasu już niewiele-1,5 miesiąca do imprezy.
Trochę mnie to martwi,bo zawsze wręcz wzorowo wszystko przebiegło.
A specjalnie się na tą imprezę szykuję.
Myślałem też o San Marino-ale jest wcześniej niż zazwyczaj.
A termin imprezy Burneiki zupełnie mnie nie pasuje-nie będę mógł tak podjechać