Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Deca- pytanie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1441

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 212
Witam.

Na samym poczatku zaznacze ze 5 amp. juz kupilem i jestem zdecydowany na ten srodek dopingowy. Mam lat 18, cwicze od roku regularnie (dieta- w miare mozliwosci, suple - tak) i mimo postepow w sile nie ma ZADNYCH efektow wagowych. Przy 190cm waze marne 75 kg.

Po wielu godzinach przeszukiwania internetu, ksiazek i rozmow z ludzmi zdecydowalem sie ze Deca, a wlasciwie jeden cykl (200mg/tyg) moze jakos moja gospodarke rozkrecic.

Mam juz białko Provit 85, zapas BCAA i witamin na caly cykl i wlasciwie zastanawiam sie tylko nad odblokiem. Kiedy dorzucic Clomid, moze kiedy cos jeszcze (a jak tak to co?). No i nie wiem jaka jest najlepsza masc zapobiegajaca rozstepom, bo przyznam ze tego sie troche obawiam.

Wiem ze po jednym cyklu nie umre, a licze na jakikolwiek, najmniejszy chocby przyrost. Dlatego prosze z gory o wstrzymanie sie z ironicznymi i zlosliwymi komentarzami.

Co zmienic, poprawic jeszcze?

Pozdrawiam.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 251 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2192
za mało tej deci jeśli masz 5 ampułek po 1 ml.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
chłopie co ci da te 5ampulek?
tylko cie niepotrzebnie zablokuje
sprzedaj to i kup jakiegos dobrego stacak kreatynowego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 212
Mam 5 amp po 200, czyli 5 tygodni cyklu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 251 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2192
a ile masz lat ?? ja długo tak miałem, ale jak skończyłem 18, zacząłem pracować, wziąłem się solidnie za żelastwo to z 72 skoczyłem na 82, brałem trec creatine normal plus, białko WPC Ostrowia 80%, Gainbolic Olimpu. jak pracuje to bardzo dużo jem, diety takiej za***istej nie miałem wtedy, czasem jak nie mogłem wartościowo zjeść to sie obżerałem po prostu, 7 posiłków dziennie, zauważyłem że mój metabolizm zwolnił i zacząłem łatwiej łapać masę, nie znam sie na kulturystyce za dobrze, podaje tylko przykład
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20986 Napisanych postów 71634 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576963
kush - pisał, że ma 18 lat

do autora - przy takim zwroście ciężko jest zdobyć widoczne kilogramy, a nawet jak się przybierze, niestety nie widać tego, bo zrobione kg mają się gdzie "rozejść!

piszesz, żę sporo czytałeś, rozmawiałeś - widać że czytałeś żle, i rozmawiałeś z nieodpowiednimi ludżmi!

nandro nie na teraz, nie w tej ilości i nie samo! - jedyne wyjście jakie widzę - jeszcze 2 lata na legalu (suple+solidny trening) i dopiero wskok na saa!

jeśli mimo to się zdecydujesz - zrobisz błąd, który nie przyniesie Ci żadnych efektów, co wpędzi Cię w depresję/obłęd/manię, i spowoduje bardziej radykalne decyzje w sprawie wyboru środków na kolejne cykle - co już odbije się na Twoim zdrowiu!

doping & zdrowie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

odblokowanie po boldku,tesciu i metce

Następny temat

npp 150mg/ml??

Spalanie
Polecane artykuły