Witam, zamówiłem odżywkę Bulk na masę i w opakowaniu jest miarka 50ml a zalecana porcja dawkowania to 50g czy pełna taka miarka odpowiada 50g
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak jest jedynie w przypadku wody 1 ml to 1g
Każda substancja ma inną masę własną.
jednej odzywki jak wpc będzie ok 22g a np carbo już ok 35 bo ma większą masę własną.
To jest jak z aluminium i stalą, weźmiesz sztabkę stali i waży ona 7,5 kg a weźmiesz z aluminium i waży 2,7 kg a objętość jest taka sama.
mam nadzieje że rozumiesz przekaz
W przypadku bulka obsawiałbym okolice 25g na miarkę, miałem go ano i nie pamiętam już jak jest dokładnie.
Koszt wagi to okolice 15 zł. I bedziesz wiedział wszystko.
Każda substancja ma inną masę własną.
jednej odzywki jak wpc będzie ok 22g a np carbo już ok 35 bo ma większą masę własną.
To jest jak z aluminium i stalą, weźmiesz sztabkę stali i waży ona 7,5 kg a weźmiesz z aluminium i waży 2,7 kg a objętość jest taka sama.
mam nadzieje że rozumiesz przekaz
W przypadku bulka obsawiałbym okolice 25g na miarkę, miałem go ano i nie pamiętam już jak jest dokładnie.
Koszt wagi to okolice 15 zł. I bedziesz wiedział wszystko.
2
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!