...
Napisał(a)
Niedługo zaczynam mój pierwsz cylk (deca<10>+meta<100>).Może ktoś już miał taki cylk i może mi dać jakieś porady??Jest to moje pierwsze podejście do sterydów.Mam 18 lat i trenuje o 4.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam podloncze sie do tematu .Mam 19 lat cwicze od 3lat.Waże 65kg ,budowa ciala zylasta to znaczy widac umnie kazdy miesnien.Dlatego chcialbym prosic Was o rade jak rozpisac cykl 10strzalow deci greckiej +100 tabsow metanabolu Irańskiego 10mg/1tabs,zeby zyskac troche masy.Moje poprzednie próby to 100tabsow metki oraz Megalia:).Zgory dziekuje za pomoc
...
Napisał(a)
"i trenuje o 4" - i chce Ci sie tak wczesnie wstawac ?:) polecam wieczorem kolo 18 :]
a powaznie to jak juz musisz to brac (mlodym umyslom trudno wybic to z glowy ;) ) to koniecznie wez odblok po tym bo bedizesz plakal pozniej
a powaznie to jak juz musisz to brac (mlodym umyslom trudno wybic to z glowy ;) ) to koniecznie wez odblok po tym bo bedizesz plakal pozniej

:]
...
Napisał(a)
1-8(10) deca 200mg/tyg
1-4 meta 25mg/dziennie
osobiscie dorzuciłbym jeszcze jakiegos tescika
Zmieniony przez - koks20 w dniu 2004-06-15 14:36:11
1-4 meta 25mg/dziennie
osobiscie dorzuciłbym jeszcze jakiegos tescika

Zmieniony przez - koks20 w dniu 2004-06-15 14:36:11
koks20, a w zasadzie 21
...
Napisał(a)
koks20 ma racje wez wogule wyrzuc ta mete i zamein np na prolke i wtedy
1-8 deca 200
1-9 prol 200
koneicznie odblokuj sie po cyklu
1-8 deca 200
1-9 prol 200
koneicznie odblokuj sie po cyklu

...
Napisał(a)

Mam już kupioną dece i mete, także nie będe zmieniał. Tylko nie wiem czy odżywki są do tego potrzebne??A jak będe brał dece co 3 dni, czy to będzie dobre rozwiązanie?? i ile moge od tego przytyć??
...
Napisał(a)
Chlopcze ty nawet nie wiesz co i jak brac...krzywde se dziecko narobisz
Idz lepiej do dzialu: suplementacje bo widze ze masz problem nawet z odrzywkami 

...
Napisał(a)
Odżywki biore cały czas. Tylko z koksami nigdy nie miałem doczynienia i nie wiem co robić jak się na nich jedzie.
...
Napisał(a)
A co chcesz osiagnac ?? masa cyz rzezba a teraz pwoiedz jaka odrzywka mas zjesc na mase a jaka na rzezbe ?? odpowedz to ci reszte podpowiem 

...
Napisał(a)
"A jak będe brał dece co 3 dni, czy to będzie dobre rozwiązanie?? i ile moge od tego przytyć??"-rozpiszesz wszystko kretynowi, a ten nadal nic nie kuma i jeszcze głupie pytania zadaje!!! skad oni ich produkuja?
koks20, a w zasadzie 21
...
Napisał(a)
Co do odżywek to po treningu <Mass XXl>, a ogólnie to Gainera Activy.
Kretynem nie jestem;/, tylko jak nie wiem to się pytam, ponieważ koleś, który mi to sprzedawał mówił żebym tak brał(strzał co 3 dni). A nie chce Sobie krzywdy zrobić.A na odblokowanie dobry byłby "Clomid"??
Kretynem nie jestem;/, tylko jak nie wiem to się pytam, ponieważ koleś, który mi to sprzedawał mówił żebym tak brał(strzał co 3 dni). A nie chce Sobie krzywdy zrobić.A na odblokowanie dobry byłby "Clomid"??
...
Napisał(a)
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!