Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2532
Cześć, jestem na cyklu od około tygodnia. Kreatyna i clenbuterol.
Zacząłem od 40mcg, od 2 dni jestem na 160mcg, całkiem dobrze znoszę side'y, tylko ręcę mi trochę telepią się.
Biorę do tego taurynę olimpu (2 kaps), potas olimpu (2 tab), chrom olimpu (1 tab) i taki all in one tested multivites (1 tab).
Wypijam dziennie ok. 5L płynów.
Samopoczucie jak to na clenie, ale znośne jest.
Coś dziwnego się dzieję albo z mięśniami kegla albo z moją prostatą.
Normalnie nic nie czuję, ale podczas wytrysku czuję takie kłucie. I dziś po treningu mnie złapał za te mięśnie dość mocny skurcz, bardzo nieprzyjemne uczucie.
Ktoś miał podobny przypadek, bo nic nie znalazłem.
Może dodać magnezu i problem zniknie?
Zmieniony przez - GetFit w dniu 2013-04-07 00:18:38
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czasami to sie zdarza na beta-blokerach. Dochodza do tego trudnosci z oddawaniem moczu tez - nierowny strumien, musisz mocno przec zeby sie wyszczac. Magnez tu nic nie pomoze - jedynie odstawienie. Po salbutamolu mozesz miec podobnie - jesli bedziesz myslal o zamianie.
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2532
No właśnie z oddawaniem moczu nie mam problemu, jest jak przedtem.
Zrobię te PSA profilaktycznie jak mówisz.
Myślisz, że to po cyklu mi zostanie? Czy mogę dojechać cykl do końca? I później po odstawieniu clenu mi to zniknie?
Tak w ogóle to mój pierwszy kontakt z dopingiem.
I Czy jak zrobię badanie PSA teraz, mając Clen we krwi, to czy wynik będzie wiarygodny?
Zmieniony przez - GetFit w dniu 2013-04-07 00:55:30