Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13
mam problem z kolanami, szukam osob, ktore mialy podobne problemy i podobnie zostaly zdiagnozowane, bede bardzo wdzieczny za wszelki input i komentarze!!
oto moje wyniki po badaniu rezonansem magentycznym:
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13
mam problem z kolanami, szukam osob, ktore mialy podobne problemy i podobnie zostaly zdiagnozowane, bede bardzo wdzieczny za wszelki input i komentarze!!
oto moje wyniki po badaniu rezonansem magentycznym:
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13
rzepka nisko ustawiona. chrzastka stawowa sru w bocznym przedziale jest nerowna z dyskretnymi plaskimi ubytkami, zmiany obejmuja rzepke i klykiec boczny kosci udowej - wczesne zmiany o typie chondromalacji uszkodzenie korzeznia tylengo lakatki bocznej brzezne na wysokosci brzegu piszczelowego uszkodzenie rogu tylnego lakotki przysrodkowej wiazadlo poboczne piszczelowe pogrubiale w blizszej czesci i odseparowane od torebki lakotki wiazadlo rzepki jest nieznacznie pogrubiale z cechami obrzeku w blizszej czesci, dyskretne zminay o typie kolana skoczka
mam duze problemy kazdego dnia, zwyky dojazd do pracy i z powrotem powoduje ze obydwa kolana bardzo mnie bola, medyczne opaski uciskowe pomagaja ale na krotko,