Szacuny
60
Napisanych postów
4804
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
44754
Wlasnie stosuje ten clen. Kopie bardzo dobrze, jak spiro mozna powiedziec. Stosowalem takze chinczyka i bulgara, wiec mam porownanie. Tabletki srednio twarde, bez smaku jakby ktos pytal Smieszne jest to, ze po kupieniu numer seryjny po wpisaniu na stronke Axio dzialal, a teraz nie dziala. Sciema z tymi numerami i tyle.
Szacuny
13
Napisanych postów
291
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16686
Smieszne jest to, ze po kupieniu numer seryjny po wpisaniu na stronke Axio dzialal, a teraz nie dziala. Sciema z tymi numerami i tyle.
może tak ma być, nawet dobrze gdyby tak było bo jakie to jest zabezpieczenie nr seryjny, ten kto podrabia weźmie sprawdzony działający nr seryjny i zacznie go naklejać na podróbkach i wtedy co ? wszyscy myślą ze maja org axio a tu lipa, a tak jak sprawdzisz raz wyskakuje ze jest OK i nr seryjny już powinien być nieważny bo wtedy nie można go kopiować i tym samym podrabiać produktów axio, numery muszą być jednorazowe
ale to tylko takie moje przemyślenia nie wiem jak jest na prawdę
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
uwazam jak qoop
SHIELD widocznie istnieje ktos kto jak widzi ze dany numer zostal sprawdzony dezaktywuje go, nie nastepuje to automatycznie tylko po czasie jak widac na Twoim przykladzie
PS wlasnie sprawdzilem swoj stanoplex i metanoplex po raz kolejny /zrobilem to kilka miesiecy temu wczesniej/ i nie dziala a wczesniej dzialal wiec..... cos w tym jest