Masa to klasa;)
...
Napisał(a)
Mam takie pytanko!Jaka jest roznica w przyrostach miedzy deka a boldkiem?I czy to prawda ze boldek ma negatywny wplyw na rozwoj plodu?Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
wpływ na płód ze strony Bolda, nie został udowodniony jeszcze na 100%.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
jakto jaka jest roznica, nikt ci tego nie powie, ja bym wybral boldka, co do teratogennosci niby to nie wystepuje ale tego nie wiadomo do konca.
...
Napisał(a)
boldek robi suchsza mase przy zachowaniu tej samej diety.
jesli chodzi o teratogennosc to ponoc nie ma wplywu na plod bo jesli ma to ja mam nadzieje ze bralem wy***ke
jesli chodzi o teratogennosc to ponoc nie ma wplywu na plod bo jesli ma to ja mam nadzieje ze bralem wy***ke
...
Napisał(a)
Grzesiu jak pisałęm gdzieś kiedyś,z tego co mi sie obijało o uszy,to teratogenny na płód jest tylko gdy użyje go kobieta,jesli facet ponoć powinno być wszystko ok...ale chciałbym w końcu sam mieć 100% pewnosci
...
Napisał(a)
Co Wy z ta terratogennoscia ? Narazie nie widzialem zadnego sensownego artu nt. terra... bolda a wszyscy tu panikujecie
Kto mi wykupi abona ?
...
Napisał(a)
No ale piszą że podobno jest to jeden z najbespieczniejszych koksow;)A taki efekt uboczny raczej do takich go nie zalicza a przyznam racje ze na zimne trzeba huhu:)No ale chciałbym użyć jakiejś masówki i znajomy polecał własnie bolda bo chodzi mi glownie o taki koksik ktory tak nie aromatyzuje do estrów bo boje sie gino i wiem jakie sa srodki aby temu zapobiec ale wole dmuchac na zimne!Pozdro
Masa to klasa;)
Polecane artykuły