Trener Reprezentacji Polski Muaythai - Polski Związek Muaythai IFMA
www.muaythai.pl
[email protected]
...
Napisał(a)
Byłem na kilku ME i gwarantuje Ci ze 57 to nie jest łatwa kategoria :)
...
Napisał(a)
Ja byłem tylko raz na ME. W mojej kategorii, 54 kg, było 7 zawodników. Była jeszcze kategoria 51 kg i 48 kg. Chcę powiedzieć, jak mój przedmówce, że 57 kg jest mocno obstawione i nie jest to jakaś skrajna kategoria. 

...
Napisał(a)
A ze tak zapytam: ktora kategoria JEST na ME latwa? 

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Moj dziennik crossfit:
http://www.sfd.pl/Dziennik__Z_crossfitem_po_formę-t857818.html
...
Napisał(a)
Na pewno 48 kg. Sam się zastanawiałem czy nie zbijać do 51. Musiał bym jednak tą wagę utrzymać we wszystkich dniach w których miałem walki - byłoby ciężko.
...
Napisał(a)
Nie mowie o patologiach. 

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Moj dziennik crossfit:
...
Napisał(a)
Nie ma łatwych wiec złoto=zloto :)
Zmieniony przez - bloodfight w dniu 2012-03-19 12:56:02
Zmieniony przez - bloodfight w dniu 2012-03-19 12:56:02
Trener Reprezentacji Polski Muaythai - Polski Związek Muaythai IFMA
www.muaythai.pl
[email protected]
...
Napisał(a)
Akurat na ME są wystawiane kadry narodowe, więc zazwyczaj kategorie są równo obsadzone, jednak tak jak ktoś napisał, zawodnicy Ci są z mniejszym doświadczeniem w walkach krajowych.
Osobiście nigdy nie popierałem zbijania wagi, wole stoczyć więcej trudniejszych walk w 70 czy 75 i zdobyć brąz, niż mieć złoto po jednej walce w niższej kategorii.
Całkiem fajna jest sprawa w zawodowych walkach, gdzie pokazuje się bilans walk zawodnika, a nie tytuły (chociaż to też nie oddaje tego, z kim walczył).
Oczywiście nie ma tu żadnych osobistych wycieczek do klubu z krakowa, któremu serdecznie gratuluje :)
Osobiście nigdy nie popierałem zbijania wagi, wole stoczyć więcej trudniejszych walk w 70 czy 75 i zdobyć brąz, niż mieć złoto po jednej walce w niższej kategorii.
Całkiem fajna jest sprawa w zawodowych walkach, gdzie pokazuje się bilans walk zawodnika, a nie tytuły (chociaż to też nie oddaje tego, z kim walczył).
Oczywiście nie ma tu żadnych osobistych wycieczek do klubu z krakowa, któremu serdecznie gratuluje :)
...
Napisał(a)
bloodfightZdarzyło mi się na akademickiej lidze judo uciec przed dużo lepszym zawodnikiem wagę wyżej. Zdobyłem złotoNie ma łatwych wiec złoto=zloto :)

...
Napisał(a)
"Nie ma łatwych wiec złoto=zloto :) "
Obserwujac osoby, ktore przegrywajac jedna (i jedyna) walke zostawaly wicemistrzami polski i porownujac je z tymi samymi, ktorzy walczyli nieraz kilkakrotnie bez zadnego medalu smiem uparci twierdzic, ze nie jest to prawda. Szanuje jednak Twoje zdanie i w sumie to tyle w temacie.
Pozdrawiam i dalszych sukcesow.
Obserwujac osoby, ktore przegrywajac jedna (i jedyna) walke zostawaly wicemistrzami polski i porownujac je z tymi samymi, ktorzy walczyli nieraz kilkakrotnie bez zadnego medalu smiem uparci twierdzic, ze nie jest to prawda. Szanuje jednak Twoje zdanie i w sumie to tyle w temacie.

Moj dziennik crossfit:
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Szczecin / samoobrona - chcesz się dowiedzieć ?
Następny temat