Mam problem z kolorem skóry na twarzy. Zauważyłem u siebie na twarzy naokoło ust żółty kolor skóry zupełnie odmienny od koloru na pozostałej części twarzy. Skóra pod ustami (razem z brodą), nad ustami (aż do nosa) i po bokach aż do bruzd nosowo-wargowych ma inny odcień - bardziej żółty. Widać to tym bardziej im jaśniejsze są policzki. Najgorzej widać, to w świetle dziennym i wtedy moja twarz zamiast wyglądać jednolicie, jest podkreślona w tych okolicach takim żółtym odcieniem, co wygląda trochę jakbym był brudny :( Czy ktoś spotkał się z takim problemem i wie jak temu zaradzić ?? dzieki !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja tak miałem jak jadłem dużo beta-karotenu w tabletkach i dużo marchewki.. wtedy oprócz niektórych miejsc na twarzy jeszczev palce i łokcie były żółte, teraz dalej je jem tylko jak słonko przyświeci to fajnie na brązowo łapie i już nie widać

przede wszystkim bądź w formie!
...
Napisał(a)
kurcze, szukałem odpowiedzi, ale w dziale 'uroda' i nie widziałem że już ktoś założył taki temat :(
nie jem żadnych tabletek z beta-carotenem ani też nie jadam marchwii w dużej ilości... byłem u dermatologa i powiedział że jest to odczyn alergiczny (mam alergie na niektóre produkty żywnościowe) i nic się nie da z tym zrobić :( choć liczę na to, że jednak da się coś zrobić...
nie jem żadnych tabletek z beta-carotenem ani też nie jadam marchwii w dużej ilości... byłem u dermatologa i powiedział że jest to odczyn alergiczny (mam alergie na niektóre produkty żywnościowe) i nic się nie da z tym zrobić :( choć liczę na to, że jednak da się coś zrobić...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dluga historia... bedzie hapy end ??
Następny temat