ten łancuch z krzyzem moge wziac za 50zl:)
...
Napisał(a)
Nos chyba na glowe upadl. Ceny raczej nie sa do negocjacji. A za 50 zl to go nawet w USA nie kupisz.
W porzo ziom :)
...
Napisał(a)
szczerze- to zegarynka zaj.ebjoza, niestety dla mnie drogo (za stefke dziesiec bym wzial)
...
Napisał(a)
czy mógłbys wrzucic foto jak sie na dłoni prezentuje ten zegareczek ?
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
...
Napisał(a)
bienias: pisalem juz, ze aby zalozyc go na ręke musiałbym wyjąć z jego paska kilka ogniw aby dobrze leżał, a nie chce przy nich majstrować zeby ktoś mi później nie zarzucił, że zegarek nie jest nowy. Srednica tarczy 5 cm. Poprzednie fotki obejrzales? Zapewniam, ze na dloni bedzie sie prezentowal rownie dobrze jak na zrobionych przeze mnie fotkach. W koncu firma Geneva to nie jest bubel, a co do cyrkonii to trzymaja sie mocno wiec nie ma opcji zeby ktoras kiedykolwiek wypadla (no chyba ze bedziesz rzucal zegarkiem o sciane). Zegarek ze stali nierdzewnej, wiec nie dosc ze jest to swietny gadżet typu bling to jeszcze całkiem przyzwoity czasomierz. Mam na miejscu kupca za 140 zł, wiec proszę się szybko decydować bo niedlugo moze byc nieaktualne. Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
" koncu firma Geneva to nie jest bubel, a co do cyrkonii to trzymaja sie mocno wiec nie ma opcji zeby ktoras kiedykolwiek wypadla (no chyba ze bedziesz rzucal zegarkiem o sciane). "
nie do konca...firma geneva =
na ich zegarkach pisze ze sa water resist...zamocz a bedziesz pare dni zap*****lal z zaparowana szybka
Cyrkonie sa tak przyklejone ze wypadaja doslownie same,leciutko o cos zachaczysz i nie ma...zreszta Cinematic tez ma clocka z genevy z cyrkoniami,jak bedzie spytajcie jego czy tak cudownie sie sprawuje...ja mowie po swoim clocku z tej firmy
nie do konca...firma geneva =

Cyrkonie sa tak przyklejone ze wypadaja doslownie same,leciutko o cos zachaczysz i nie ma...zreszta Cinematic tez ma clocka z genevy z cyrkoniami,jak bedzie spytajcie jego czy tak cudownie sie sprawuje...ja mowie po swoim clocku z tej firmy

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
ja mam podobny zegarek genvy z cykoriami i jestem z niego bardzo zadowolony.....nic nie wypada......solidnie wykonay ..........
...
Napisał(a)
Watch sprzedany
Wzial jakis 16o latek z Bogatyni
Zostal krzyż + łańcuch. Cena: 90 zł. Czekam na oferty.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!