Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 11775 razy
słowa kluczowe: golenie  klaty 
Autor

golenie klaty--:)

jan125

Wysłana - 27 maja 2004 23:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam zamiar zgolić sobie włosy na klacie bo mnie w****iają nie wiem czy dobrze zrobię jeśli je zgolę. Proszę o poradę -:)

jan125

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 maja 2004 09:43 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

_BIGuś_

Wysłana - 28 maja 2004 09:43    Edytuj Cytuj
ja nigdy nie zgole, ale to ja jak ci przeszkadzają te włosy? do koszulki ich nie mieścisz że sie chcesz pozbyć?

Napis na grobie by mnie cieszył: Nie byle kto,bo byle czym się cieszył

- mafia tadkow niejadkow -

Sir_Lukasz

Wysłana - 29 maja 2004 17:03    Edytuj Cytuj
masz 17 lat i już masz tak zarośniętą klatę że wyglądasz jak niexwieć ... hmmmm

powiem tak ... daj pan spokoj

Paenka

Wysłana - 02 czerwca 2004 09:11    Edytuj Cytuj
:) jak chcesz to zgolic sobie mozesz wszystko na głowie nogach rekach na klate na tyłku. To twoje ciało przecież nie? więc po co ci opoinia innych jak tobie bedzie z tym wygodniej to czemu nie. A propos znalazłam krem do depilacji dla panów jakby ktoś sie pokusił. Nie wiemdziałam gdzie to qwrzucić a pamietałam że dużó o depilacji panow czytałam wiec... KRem jkest dl apanów tylko i wyłącznie do golenia klatki piersiowej, przedramion i nóg. Nakłada się go na 5-8 minut. a potem pozbywasz sie kremu razem z włosami:) ( z doświadczenia, oczywiście uzywałam tylko kremów dla kobieta, mówie żę zawsze na opakowaniu napisane jest zeby nie trzymac dluzej niz 10 minut a ja trzymam dłuzej bo iaczej nie działa) Krem ma w skłądzie wwyciąg z aloesu i witaminy E i C. W serii jest także balsam opóxniający odrost włosów. Preparat ten proponowany jest przez firme Tanita. Pozdrówka

Supergirls don't cry

sebas101

Wysłana - 04 czerwca 2004 21:15    Edytuj Cytuj
Ja pianke zapodaje ale na 30 minut,na nogi,wszystko ladnie schodzi.Na szcescie na klacie siersci brak hehe.

om

Wysłana - 08 czerwca 2004 19:26    Edytuj Cytuj
a ja juz w podstawowce tam zarastalem

nie pytaj nikogo o zdanie bo zawsze beda marudzic...
faceci ci powiedza ze to pedalskie, a laski ze mesko wygladasz z wlosami ;)

u mnie tak bylo i peiprzyli dopuki nie poszlimy na plaze... i

dla mnie futro to oznaka wiochy, chyba ze jest jakos przyciete itp i komus pasuje (italiano style)

sebas101

Wysłana - 08 czerwca 2004 22:58    Edytuj Cytuj
No wlasnie z laskami to jest roznie.Niektorym sie podoba ale zaskoczone to sa zawsze jak sie rozbieram )

SCDriver

Wysłana - 10 czerwca 2004 19:26    Edytuj Cytuj
ja sobie ***ne epilacje laserowa wydam troche ale sie tych wlosów pozbee nie nawidze ich

<; (R)
._. (R)
Założyciel Mafii / Masa RulezZ /
"Żyje aby umrzeć, przecież i tak umrzemy WSZYSCY!" (R)

bienias

Wysłana - 12 czerwca 2004 12:49    Edytuj Cytuj
w Gdyni depilacja laserowa klaty kosztuje 750 zł i trzeba przeprowadzic 3 zabiegi i każdy z nich kozstuje tyle ile podałem.i tak one nie gwarantują 100% skutecznosci bo jest możliwośc powstania nowego meszku i wtedy wszystko zaczyna sie od poczatku

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

Legolas_CK

Wysłana - 27 października 2006 13:48    Edytuj Cytuj
DAJCIE SOBIE SPOKOJ Z DEPILACJAMI LASEROWYMI POZNIEJ BEDZIECIE WYGLADAC JAK NEI WIEM CO! PRZECIEZ JESLI KTOS MA CIEMNE WLOSKI I DO TEGO NEI JEST GRUBY TO WYGLADA BARDZO FAJNIE NAPEWNO LEPIEJ NIZ TACY W WSLOSAMI JAK BABA CZYLI KILKOMA NA KRZYZYK :)

www.powiekszaniepenisa.fora.pl --> zapraszam

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.