Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-27 13:18:36
...
Napisał(a)
Można zamieniać. Tylko dajesz w skali 1:2-3 (soda:proszek)
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-27 13:18:36
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-27 13:18:36
1
...
Napisał(a)
Czyli jesli chodzi o ten przepis to mam rozumiec ze pol lyzeczku sody mam dac tak?
...
Napisał(a)
Wg pewnej zasady tak. Bynajmniej ja tak robię i wychodzi
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-27 13:45:09
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-27 13:45:09
...
Napisał(a)
Proszek to jest soda, tylko ze zakwaszona. Do samej sody wypada dodać zakwaszacza typu śmietana, czy ocet. Ale to już bla bla bla...
...
Napisał(a)
DanekuMam pytanko. Czy zamiast proszku do pieczenia mozna uzyc sody oczyszczonej? Czy to jakas roznica bedzie?
Odpowiedź już udzielona przez grekara Z sodą też wyjdzie, ale polecam dodać do sody odrobinę soku z cytryny.
...
Napisał(a)
Donkje chyba widze bo ja zadalem to pytanie i ja dostalem odpowiedz wiec po kiego mnie cytujesz? Hehhehe.... koniec spamu. Trza dzis wieczorkiem faworki myknac
Zmieniony przez - Daneku w dniu 2014-02-27 14:55:49
Zmieniony przez - Daneku w dniu 2014-02-27 14:55:49
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Przepis spoko. Jakby zrobić z samej żytniej to by była kosa, ale pewno nie wyjdą takie :)
Poprzedni temat
Chleb czekoladowy z rodzynkami na zakwasie
Następny temat
**Dziewczyny się cieszą, że wciąż na nas lecą** SPAM.
Polecane artykuły