Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jeździcie w nocy ?? Używacie lampki ?? Jakiej ?? :-))

DeeJaaVuu

Wysłana - 08 sierpnia 2004 11:18    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Moje pytanie skierowane jest do tych którzy czasami jak ja jeżdzą nocą więc potrzebują dobrego oświetlenia na rower (no chyba że tylko ja jeżdze czasami w nocy więc proszę o skasowanie posta hehe ). Jakich lampek używacie w swoich rowerach, jakich firm i jakie konkretne modele. Czy słyszał ktoś, lub widzial w necie test dobrych lampek rowerowych ?? Potrzebuje lampke która będzie dawała mocne białe światło - stałe, oraz żeby miała możliwość przełanczania na światło pulsujące.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 sierpnia 2004 11:24 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 08 sierpnia 2004 11:24    Edytuj Cytuj
ja nie używam lampki, odchudziłem rower ze wszystkiego co zbędne (odblaski na kołach, odblaski z przodu i z tyłu, błotniki, zbędne śróbki itp), czasem wracam po ciemku do domu jak za długo w lesie jeżdżę, ale wtedy jadę chodnikiem.

chętnie bym kupił lampkę, ale taką, żeby bateria na długo starczała, bo mam w domu taką, że trzy paluszki to za 15-20 minut zżera. są takie? ile kosztują?

GET RICH OR DIE TRYING!

Nie Amator

Wysłana - 08 sierpnia 2004 11:51    Edytuj Cytuj
Oczywiście, że z lampkami, zawsze mam migałke diodową z tyłu i przodu, a jak wyruszam na hardcore po lesie, lub po bezdrożach to biorę Sgigme Mirage X 5+20 W

Bold.
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.

DeeJaaVuu

Wysłana - 08 sierpnia 2004 12:16    Edytuj Cytuj
No oczywiście do lampek polecam kupić ładowareczke i akumulatorki . Ja własnie szukam jakieś małej lampki z białym światełkie, bo cżesto wracam po zmorku do domu.... tak w ogóle to mam do sprzedania taką lampeczke http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29335730 tzn kolegi lampka

Nie Amator

Wysłana - 08 sierpnia 2004 12:46    Edytuj Cytuj
Ja ze swojej strony polecam Smart White Led : lampka przednia jednodiodowa, bardzo dobrze widoczna z daleka i kosztuje ok 40 zł z bateriami, które starczają na bardzo długo

Bold.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.

DeeJaaVuu

Wysłana - 08 sierpnia 2004 12:57    Edytuj Cytuj
Możesz dać jakiegoś linka do zdjęcia z tą lampką ?? Co do tej lampki z allegro to przykładowo dałem tego kolesia , ale to nie mój kumpel hehe .

Nie Amator

Wysłana - 08 sierpnia 2004 13:02    Edytuj Cytuj

Bold.

MUTRA

Wysłana - 08 sierpnia 2004 13:17    Edytuj Cytuj
mi znajomy elektronik swego czasu zrobił (teraz jej nie mam bo sprzedałem :( ) Lampkę z diod LED (3x5diód) z akumulatorkiem montowanym do ramy w miejscu bidonu. Świeciła genialnie a akumulatorek starczał na przynajmniej 10godzin. Kosztowało mnie to 30 zeta

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl

Choin

Wysłana - 09 sierpnia 2004 10:51    Edytuj Cytuj
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28820316

To ostatnio moje swiatlo rowerowe :D Normalnie sie czuje jakbym na dlugich w samochodzie jechal :)

..::CH01N::..
Łubu dubu, łubu dubu :D

DeeJaaVuu

Wysłana - 09 sierpnia 2004 15:00    Edytuj Cytuj
No rzeczywiście z przeznaczeniem do roweru heehe ), najlepiej dwie takie podłączyć .

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jeździcie w nocy ?? Używacie lampki ?? Jakiej ?? :-))

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.