Jeździcie w nocy ?? Używacie lampki ?? Jakiej ?? :-))
DeeJaaVuu
Wysłana - 08 sierpnia 2004 11:18
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Moje pytanie skierowane jest do tych którzy czasami jak ja jeżdzą nocą więc potrzebują dobrego oświetlenia na rower (no chyba że tylko ja jeżdze czasami w nocy więc proszę o skasowanie posta hehe ). Jakich lampek używacie w swoich rowerach, jakich firm i jakie konkretne modele. Czy słyszał ktoś, lub widzial w necie test dobrych lampek rowerowych ?? Potrzebuje lampke która będzie dawała mocne białe światło - stałe, oraz żeby miała możliwość przełanczania na światło pulsujące.
ja nie używam lampki, odchudziłem rower ze wszystkiego co zbędne (odblaski na kołach, odblaski z przodu i z tyłu, błotniki, zbędne śróbki itp), czasem wracam po ciemku do domu jak za długo w lesie jeżdżę, ale wtedy jadę chodnikiem.
chętnie bym kupił lampkę, ale taką, żeby bateria na długo starczała, bo mam w domu taką, że trzy paluszki to za 15-20 minut zżera. są takie? ile kosztują?
GET RICH OR DIE TRYING!
1091957069000
Nie Amator
Wysłana - 08 sierpnia 2004 11:51
Oczywiście, że z lampkami, zawsze mam migałke diodową z tyłu i przodu, a jak wyruszam na hardcore po lesie, lub po bezdrożach to biorę Sgigme Mirage X 5+20 W
Bold. Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie. Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
1091958711000
DeeJaaVuu
Wysłana - 08 sierpnia 2004 12:16
No oczywiście do lampek polecam kupić ładowareczke i akumulatorki . Ja własnie szukam jakieś małej lampki z białym światełkie, bo cżesto wracam po zmorku do domu.... tak w ogóle to mam do sprzedania taką lampeczke http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29335730 tzn kolegi lampka
1091960209000
Nie Amator
Wysłana - 08 sierpnia 2004 12:46
Ja ze swojej strony polecam Smart White Led : lampka przednia jednodiodowa, bardzo dobrze widoczna z daleka i kosztuje ok 40 zł z bateriami, które starczają na bardzo długo
Bold. Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie. Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
1091961993000
DeeJaaVuu
Wysłana - 08 sierpnia 2004 12:57
Możesz dać jakiegoś linka do zdjęcia z tą lampką ?? Co do tej lampki z allegro to przykładowo dałem tego kolesia , ale to nie mój kumpel hehe .
1091962923000
MUTRA
Wysłana - 08 sierpnia 2004 13:17
mi znajomy elektronik swego czasu zrobił (teraz jej nie mam bo sprzedałem :( ) Lampkę z diod LED (3x5diód) z akumulatorkiem montowanym do ramy w miejscu bidonu. Świeciła genialnie a akumulatorek starczał na przynajmniej 10godzin. Kosztowało mnie to 30 zeta