Siema! Jakos 15 lipca dostalem w dlon i mialem zbity wskazujacy palec...strasznie mi opuchl jednak nie mialem go wstawianego... do teraz jak ruszam palcem to mie boli:/ co robic ? Mam jeszcze jeden problem ... tez kolo 15.lipca dostalem w nos:) mialem zlamanie z przemieszczeniem ... wszytsko nasatawione i niby ok ... czy np. gdy teraz bym sie z kims bil dostalbym w nos jest wieksza mozliwosc ze szybciej sie zlamie? chodzi o to czy od lekkiego udezenia juz sie zlamie? i czy jak juz by sie zlamal ten drugi raz to da rade go naprostowac?? z gory dzieki za odp ... pozdro ...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
naprostowac to da rade zawsze, nie wiem nie jestem pewien ale mysle, ze przy nastepnym uderzeniu zlamie sie szybciej, bo jak Ci peknie to oblewa sie chrzastka(?) a ona ma mniejsza wytrzymalosc niz kosc
ja naprostowalem sobie sam zaraz po walce i żaluje, bo i tak jest krzywy :(((
ja naprostowalem sobie sam zaraz po walce i żaluje, bo i tak jest krzywy :(((
DJ 2M!C - Feel This !!! ŁooKurva !!! Ale kosa ja j**ie !!!
...
Napisał(a)
tez mialem keidys zlamany tak mi nastawil lekarz ze teraz bede mial zabieg plastyczny :(
zobaczysz za pare lat modl sie czy Ci dobrze nastawil
zobaczysz za pare lat modl sie czy Ci dobrze nastawil
SFD Team, na forum od 2002-10-05
...
Napisał(a)
dobra powiedzmy ze mi dobrze nastawil ... no ale co mam zrobic jesli bede sie bil:/ dostane w nos i koniec? czy jest mozliwe ze dostane w nos i mi sie nie zlamie?? czy odrazu po uderzeniu w nos zlamie sie co??
1
...
Napisał(a)
zaleze jak dostaniesz, mozesz dostac i oki i mozesz dostac i sie moze zlamac, choc moim zdaniem bedzie juz slabszy nos
1
DJ 2M!C - Feel This !!! ŁooKurva !!! Ale kosa ja j**ie !!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!