Nowy sus500 black ma w składzie epi, a w opisie tego PH pisze że nie podlega przemianie do DHT, więc jak duże jest ryzyko gino? (niby 8 miesięcy temu biłem propa solo 100mg e2d i żyje :P ) ale lekki strach że dopadnie mnie gino na cyklu jest.
...
Napisał(a)
Pytanko do starych wyjadaczy... Im więcej czytam na ten temat tym większy mętlik mam w głowie. Ale do rzeczy:
Nowy sus500 black ma w składzie epi, a w opisie tego PH pisze że nie podlega przemianie do DHT, więc jak duże jest ryzyko gino? (niby 8 miesięcy temu biłem propa solo 100mg e2d i żyje :P ) ale lekki strach że dopadnie mnie gino na cyklu jest.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Aras a jak myślisz to dawkować? W drodze są już 2 opakowania. Cały czas po 2 kapsuły dziennie lecieć?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!