dobra nie bede sie licytowal co 1zl. Sprzedajacy powiedz skad jestes ( bo moze odbior osobisty) i daj jakies gadu do siebie
...
Napisał(a)
hehe no to panowie kto da 50zł+przesyłka 5zł priorytetem.? :DD
kto sie zadeklaruje będzie jego :)
okolice Gdańska.
kto sie zadeklaruje będzie jego :)
okolice Gdańska.
I will be big...
...
Napisał(a)
hmmm tylko nie wiem kiedy będe jechał do gda moze jakoś w weekend ale nie wiem który.
a ta wysyłka 5zł jest aż takim dużym problemem.? w sumie to bez różnicy chyba jak bardzo ci zależy to aukcje allegro moge wystawić.
a ta wysyłka 5zł jest aż takim dużym problemem.? w sumie to bez różnicy chyba jak bardzo ci zależy to aukcje allegro moge wystawić.
I will be big...
...
Napisał(a)
ale tak patrze wlasnie na Alle*** ze duzo chcesz za ta mp3. bo stoja tak za 40zl juz. zmniejsz cene to kupie od razu i wysylam kase dzis
...
Napisał(a)
tak ale patrz na allegro że:
-są tam 1 gigiwe a jeśli znajdziesz 2 gigową w cenei 40 zł to ma pękniety wyświetlacz,ponieważ one są z wystawy i przechodziły przez różne rece i wiele razu upadały a moja jest prosto z pudełka kilka razy urzywana bez żadnej szkody dlatego też moja cena jesto o 10zł większa.
Zmieniony przez - maniexxx w dniu 2011-01-28 12:10:12
-są tam 1 gigiwe a jeśli znajdziesz 2 gigową w cenei 40 zł to ma pękniety wyświetlacz,ponieważ one są z wystawy i przechodziły przez różne rece i wiele razu upadały a moja jest prosto z pudełka kilka razy urzywana bez żadnej szkody dlatego też moja cena jesto o 10zł większa.
Zmieniony przez - maniexxx w dniu 2011-01-28 12:10:12
I will be big...
...
Napisał(a)
ja moge dac 40zl z wysylka lub odbiorem osobistym w Gdansku Gdyni Sopocie. jesli cie interesuje to moje gg: 5778020
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat