jakie będą skutki użycia samoopalacza na cere po trądzikową ???
pozdrawiam
"w życiu piękne są tylko chwile"
Ilość wyświetleń tematu: 3647
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
już mam chyba jakąś paranoje

a rezultat, po samoopalaczu chyba syfy nie powinny wychodzić w większej ilości czy coś, bo te preparaty raczej wysuszają skórę."Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
już nałożyłem
aa co do tego peelingu myślałem o tym, ale zastanawiałem się czy skóra ni będzie później zadelikatna, i mogłoby to jakoś dziwnie zadziałać
:

. zazwyczaj zaleca sie zrobienie peelingu przed nalozeniem opalacza bo sciera to naskorek i wtedy skora jest bardziej rowna... hehe napisz potem jak efekty

no ale co z dłoniami? skoro całe ręce będą brązowe, a dłonie białe, bo trzeba było umyć
hmm
bo tam jest tak że nakładamy raz, za około 4h drugi.. a na następny dzien jeszcze raz

uważając też na nadgarstki, żeby tam nie zostawić bialych plam i żeby jednocześnie równo rozsmarować nie pozostawiając "brudnych" plam. Bo faktycznie blade dłonie też wyglądają bez sensu. mam nadzieję ze zrozumiałeś z tego mojego chaotycznego pisania o co chodzi ale zrobisz wiele błedów jesio zanim się nauczysz i wyczujesz jak to robić dobrze 
"Ten tylko jest wolny,
po użyciu nie będę się przeglądał w lustrze, żyjąc nadzieją że wszystko poszło idealnie, i wyglądam cudownie 

tylko jakoś za bardzo widać czerwony, zamiast upragnionego brązu
oczywiście jak go za często będziesz nakładać to może być taki żółtawy"Ten tylko jest wolny,
Nasz sklep
Mega promocja