SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Piers z indyka w pesto z mozarella by Malinowa

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 11090

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Wyglaa tak jak smakuje ,to zielone pesto jest pyszne.A co do gotowania to bardzo lubie pichcic a i w domu wszystko co zrobe mi jedza i sie ciesza wiec to tez jest fajne, bo gdybym to miala jesc sama to hoho

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 5280 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22336
Wyglada bardzo apetycznie A z tymi sznyclami z biedry to dobrej to jakosci? bo tam tego typu rzeczy to ogolnie %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 713 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 28603
specjalnie dzisiaj się wybrałem po pesto
jutro zrobię i zdam relację a co do mięsa z biedry to ja nie narzekam, całkiem fajne filety i sznycle z indyka, nie trzeba dużo obkrajać itp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 5280 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22336
ja zaraz zwijam po pesto i te sznycle z indyka skoro jest ok, to wezme symbolicznie na sprobowanie, ale raczej nie realne aby cos co tak wyglada nie smakowalo.

zeby offu zbednego nie bylo to Sog za przepis malinowa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
Czy to żółte na samej górze to napewno mozarella?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 275 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5029
No raczej :) Coz by to moglo być? Pesto zielone, pomidory czerwone, mieso koloru ...mięsnego :)... zostaje ser!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
No ser, ale w składnikach jest mozarella - i jest pod spodem, a na wierzchu chyba żółty:) więc proszę uwzględnić większą ilość fatu w b/t/w/ ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Hehe, odkryliscie cala prawde, dorzucilam zoltego sera na gore, ale to nie znaczy ze tez macie to robic ,a nawet nie robcie tego ! mialam ochote na ciagnacy sie ser dlatego troszku wpakowalam hihi

I jak wam wyszlo ? smakowite ?

Ja mieso z biedrony szczerze mowiac sobie chwale, nie spodziewalam sie , ale jest calkiem niezlej jakosci,czyste,bez jakis skor czy tluszczow, czasem jak pojde do polo to mnie az mdli jak widze tamte wedliny,a tu chociaz wiem jaka jest data (chyba ze wczesniej to przepakowali )

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 1990 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 51121
Zrobiłem, bez syra żółtego. Pesto poszło dużo, przypraw też, a mimo to kura wyszła jakby bez smaku. Następnym razem zostawie kure w 'marynacie' na pare godzin i najpierw kure samą lekko przypieke, a dopiero pozniej dorzuce reszte.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Moje wyszlo bardzo smakowe, moze trzeba bylo dodac wiecej soli i pieprzu :)

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Papryka faszerowana NAJELPSZA POD SŁOŃCEM !

Następny temat

Wolowina na szybko

WHEY premium