...
Napisał(a)
Dj dodo itp jednakże dziennie mam w rozpisce 250g wola oprócz innych mies a chciałbym właśnie dobra cześć wołowa jak udziec bądź rostbef a dostałem coś takiego i ciężko przyjąć do tego wartości odżywcze jakie by mógł posiadać bo jak zauważyłem karczek wołowy bez kości itp może mieć nawet 18 tłuszczy w 100g
...
Napisał(a)
Ale Ty męczysz bułę... Wizualnie przecież można ocenić, że te kawałki nie są tluste a jak masz tak płakać to wy*eb to mięso albo idź do sprzedawcy i z nim rozwikłaj tą jakże ciężką zagadkę.
...
Napisał(a)
Hipodryl wyluzuj tu chodzi o pomoc ma szczególne przerosty w danych elementach więc chciałbym się dowiedzieć w zależności jaka część wiadomo taka dana ilość tłuszczy jednakze jest dużs rozbieżność od znikomej ilości do właśnie nawet 20g tłuszczy w 100g dlatego chciałbym rozwiać moje wątpliwości jak to wygląda sprawa z tą wołowina myślałem że zamawiając dana część płacąc oczekujesz że dostaniesz właśnie to co chciałeś
...
Napisał(a)
Ty wyluzuj bo już nie można tego czytać . To zrezygnuj z wołowiny i kupuj np indyka . Nie masz większych problemów ? Jesteś zawodnikiem który za 2 tygodnie wychodzi na scenę ? Przesadna precyzja w odniesieniu do osób, które rozpoczynają przygodę ze zdrowym odżywianiem może dość szybko doprowadzać do zniechęcenia – wiąże się bowiem z istotnymi nakładami czasu, wymaga sporo zbędnego zaangażowania. Ten czas zdecydowanie warto poświecić na coś pożytecznego . Skup się na bardziej istotnych rzeczach .
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Akurat podchodze do tego profesjonalnie dlatego czy potraficie osadzic po tych zdjęciach jaka by mogła by to być część lub w przybliżeniu ile tłuszczu w jakich okolicach. Za pierwszym razem dostałem bez żadnych przerostow itp to było bankowo chuda zrazowa wołowina jednakże co do tej ciężko określić nie chciałbym żeby miała z prawie 20g fatu w 100g mięsa..
...
Napisał(a)
Sprzedawca pomylił pojęcia i udziec nazwał szynką. Więc dostałeś udziec i włącz sobie takie wartości:)
...
Napisał(a)
Jednakże sądzisz po zdjęciach że byłby to udziec nie chciałbym jedynie żeby to była karkówka wołowa bo ona zawiera prawie 20g tłuszczu w 100 g a wołowina chuda jak udziec ligawa skrzydło Łopatka do 8g około maksymalnie udziec to już w ogóle znikome więc jak rozpoznać w głębszej sprawie że to chuda wołowina sugerujcie się jeżeli możecie tymi późniejszymi zdjęciami lub dodam jeszcze raz tutaj. Jeden kawałek ten z właśnie przerostej daje mi do myślenia że to skrzydło wołowe dodam że oczywiście jedno zdjęcie jest w całości następne po skrojeniu na kawałki mniejsze
Zmieniony przez - baczek1997 w dniu 2019-12-06 19:26:00
Zmieniony przez - baczek1997 w dniu 2019-12-06 19:26:00
...
Napisał(a)
Nje jedz tego mięsa, prześwietliłem właśnie skanerem w oczach i wyszlo 22,81% tłuszczu, to na pewno szynka z krowy.
A tak serio, widział Ty kiedykolwiek na oczy karkówkę? Odnoszę wrażenie, że to typowy trolling.
A tak serio, widział Ty kiedykolwiek na oczy karkówkę? Odnoszę wrażenie, że to typowy trolling.
1
...
Napisał(a)
Polecane artykuły