SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wołowina - Beton ;)

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4466

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 874 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13202
dzieki juz patrze

żelastwo jest po to, by nim pakować...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 128 Napisanych postów 9767 Wiek 3 lata Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 23574
Fajna grafika.

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 443
Kupuj goleń lub inaczej mówiąc pręge (występuje z kością i bez kości) Ja preferuje bez kości. Jest to jedna z najtańszych rodzajów mięsa wołowego a zarazem, zawsze będzie miękka i ma charakterystyczną taką galaretke w sobie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 874 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13202
wpadłem na inny pomysł:P zacząłem rozbijac przed grillowaniem mieso i nacinac te sciegna i jest malowiele ok ;)

żelastwo jest po to, by nim pakować...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 128 Napisanych postów 9767 Wiek 3 lata Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 23574
O tym, żeby wołowinę solić dopiero pod koniec obróbki termicznej już ktoś pisał. Jest jeszcze taki patent - żeby ja trochę zakwasić. Do duszenia wrzuca się na przykład kawałek kiszonego ogórka. Rozbijanie - też pomaga - oczywiście! Jeżeli chodzi o grilowanie - to sprzedam wam patent mojego szwagra: rozbitą wołowinę potrzymać przez kilka godzin w powidłach śliwkowych, w lodówce.

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
hmmm brzmi znakomicie
to jakas zalewa z powidel czy stricte sloik powidel ... ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 128 Napisanych postów 9767 Wiek 3 lata Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 23574
Można dodać trochę pieprzu, bo sól to dopiero po zdjęciu z gryla.

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
a co z powidlami ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 128 Napisanych postów 9767 Wiek 3 lata Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 23574
Chyba trzeba je trochę rozcieńczyć wodą, bo tak będą za gęste.

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
ooo o to mi chodzilo - bo w sumie mozna smarowac tez gestym
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gluten - po raz kolejny.

Następny temat

PORADNIK KONSUMENTA - WĘDLINY Z FABRYKI CHEMII

forma lato