...
Napisał(a)
Siema mam takie pytanie gdy ugriluje sobie piers z kurczaka na cały tydzień i podgrzeje go w piekarniku to czy bedzie sie dało go zjeść?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja dłużej niż 3 dni mięsa przygotowanego nie trzymam, bo z każdym dniem ilość bakterii w przygotowywanym wcześniej jedzeniu wzrasta. Prawdopodobnie taki kurczak będzie także przesuszony i pozbawiony smaku...Lepszym wyjściem już będzie przygotowanie większej ilości i pomrożenie w porcjach.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
ja dzisiaj zjadłem ostatnią porcję kurczaka którą zrobiłem w niedzielę wieczorem, zjeść się zje, moze jakby sie odgrzało i zrobiło do tego jakieś warzywka ziemniaczki to by było dobre bo sama w sobie po takim czasie to już słaby pomysł
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Samo grillowanie zajmuje mało czasu więc lepszym rozwiązaniem może być też zamarynowanie i trzymanie w marynacie i grillowanie porcji na dwa dni :)
Chociaż przyznam że drobiu tak długo jeszcze w marynacie nie trzymałam. Z wołowiną czy wieprzowiną ta opcja się sprawdza.
Chociaż przyznam że drobiu tak długo jeszcze w marynacie nie trzymałam. Z wołowiną czy wieprzowiną ta opcja się sprawdza.
Mój blog o treningu i diecie: http://silawilczegoapetytu.pl/
Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/Paula_pociążowa_redukcja-t1159434.html
Dziennik konkursowy: http://www.sfd.pl/Paula_NOWE_CIAŁO_W_BUDOWIE-t1103547.html
...
Napisał(a)
Jeśli musisz dłużej przechowywać mięso to polecam coś a'la gyros: ugotowane, pokrojone i doprawione, podsmażone z tymi przyprawami. Kilka dni można odgrzewać i jest to smaczne. Przyprawy działają konserwująco. Upieczona pierś w kawałku po odgrzaniu raczej będzie tekturowata... Albo mrożenie, jak już Malinowa napisała :) - ja sobie mrożę mielone, doprawione i upieczone mięso w porcjach i po rozmarznięciu mam albo na zimno do kanapek albo jako kotlet albo robię szybkie spaghetti... Super wygoda i nie traci na smaku.
Polecane artykuły