Witam mam 40 lat i często jak coś porobie to strasznie sie pocę robiłam badania i wszystko ok co to moze być???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pocisz się szczególnie w jakichś konkretnych miejscach, czy ogólnie?
Jak w konkretnych, to spróbuj zastosować jakiś "profesjonalny" antyperspirant - np. Etiaxil (sam stosuję i jestem bardzo zadowolony).
A jak ogólnie, to może masz po prostu słabą kondycję i/lub masz nadwagę? Może to kwestia hormonów (menopauza, te sprawy)?
Jak w konkretnych, to spróbuj zastosować jakiś "profesjonalny" antyperspirant - np. Etiaxil (sam stosuję i jestem bardzo zadowolony).
A jak ogólnie, to może masz po prostu słabą kondycję i/lub masz nadwagę? Może to kwestia hormonów (menopauza, te sprawy)?
...
Napisał(a)
Idz do dermatologa . Ja mialem kiedys problem z poceniem stop z powodu nadmiernej tkanki ktorej nie zdzierałem .. A pod pachami wyeliminowałem zapach jak sciolem kłaki i zaczołem uzywać dezodorantu zamiast kulki ..
Wychowany na Polskiej ziemi mych korzeni sie nie wypre
http://www.sfd.pl/Moje_Skromna_Domowa_Siłownia-t754975-s3.html#post11
...
Napisał(a)
Podaje tylko jedną z wielu opcji: moze to nadmiar toksym w organizmie i organizm próbuje sie w ten sposób oczyscic
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!