witam grałem dzisiaj na meczu znacie jakies sposoby lub mascie na odciski pisać!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mocz stopy w wodzie z szarym mydłem lub solą do kąpieli. Następnym razem zaopatrz się w wygodne buty.
"Si vis pacem, para bellum"
...
Napisał(a)
wygodne buty to podstawa !! ja np w ,,trampkach'' po godzinie grania w pilke mam odciski . gdy założe pożądne buty moge grac nawet 10 godzin i wszystko gra 

...
Napisał(a)
Są dwa rodzaje odcisków:
Twarde odciski są małego rozmiaru – często mają wielkość ziarenka grochu. Mają wygląd mocno stwardniałej, błyszczącej łaty na skórze wystającej ponad powierzchnię. Zazwyczaj są okrągłe, bladożółte, posiadają jądro (wrastający do środka “punkcik”), które może uciskać znajdujące się pod nim zakończenia nerwowe, powodując ostry, intensywny ból.
Miękkie odciski są miękkie i giętkie, i mimo, że nie posiadają twardego środka, mogą być niezwykle bolesne.
Na te pierwsze polecam plastry Viscoplast Miniderm- kosztują 6 złotych a w pudełku jest 6 szt.
Na te drugie chyba powinny być lepsze Vicoplast Miniżel za 11 zł bo działa na większe powierzchnie. No i oczywiście dobierz sobie odpowiednie buty
Twarde odciski są małego rozmiaru – często mają wielkość ziarenka grochu. Mają wygląd mocno stwardniałej, błyszczącej łaty na skórze wystającej ponad powierzchnię. Zazwyczaj są okrągłe, bladożółte, posiadają jądro (wrastający do środka “punkcik”), które może uciskać znajdujące się pod nim zakończenia nerwowe, powodując ostry, intensywny ból.
Miękkie odciski są miękkie i giętkie, i mimo, że nie posiadają twardego środka, mogą być niezwykle bolesne.
Na te pierwsze polecam plastry Viscoplast Miniderm- kosztują 6 złotych a w pudełku jest 6 szt.
Na te drugie chyba powinny być lepsze Vicoplast Miniżel za 11 zł bo działa na większe powierzchnie. No i oczywiście dobierz sobie odpowiednie buty
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!