...
witam. mam problem z oczami, tj. jak sporo jezdze na rowerze sa bardzo czerwone i troche pieką lub swędzą - podejrzewam ze to po części od wiatru a także z alergii- trawy. zna ktoś może jakieś swojskie przepisy czym je nawilżać by było w miare ok. słyszałem o kompresach z herbaty i skórek z ogórków :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
ja bym działał uwaznie
należy pamieać ze leki jak np vizine tylko obkurczają naczynia - i dzięki temu zmniejszają przekrwienie !
jednak taka reakcja jest czymś wywołana i nalezy wlasnie za przyczynę się zabrac
co do kropli to bym raczej polecał EUPHRASIA (homeopatyczne - na pewno nie zaszkodzą) albo proparaty sztucznych łez jak np jakieś tam tears naturale itp
jesli jezdzisz na rowerze warto zastosować jakies okulary - zmniejsza wysuszanie przez pęd powietrza ! ew jakies przyciemnione gdyż słońce może powodowac także podobne objawy
warto by było wykluczyc działanie pyłków bądź innych alergenów !
należy pamieać ze leki jak np vizine tylko obkurczają naczynia - i dzięki temu zmniejszają przekrwienie !
jednak taka reakcja jest czymś wywołana i nalezy wlasnie za przyczynę się zabrac
co do kropli to bym raczej polecał EUPHRASIA (homeopatyczne - na pewno nie zaszkodzą) albo proparaty sztucznych łez jak np jakieś tam tears naturale itp
jesli jezdzisz na rowerze warto zastosować jakies okulary - zmniejsza wysuszanie przez pęd powietrza ! ew jakies przyciemnione gdyż słońce może powodowac także podobne objawy
warto by było wykluczyc działanie pyłków bądź innych alergenów !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
a ja cos slyszalem o czyms takim jak zamykanie naczynek w oczkach poprzez jakis tam zabieg za 500 zl za jedno oko, podobno robia to w gabinetach okulistycznych, wesz cos o tym moze?
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
...
hmm - coś tam robia - ale co jeszcze nei wiem
okulistyka + egzamin za rok
okulistyka + egzamin za rok

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz