Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
bo chrom to jednakmetal ciezki - a jego dawkowanie i rola sa raczej przecenione !! ogolnie 1 tabletka na 2 dni starczy !! takie rzeczy sie w organizmie kumulują - a dosyć tego w powietrzu lata
co do brania wit . E - tak jak na opakowaniu
a pora brania wapna i E - bierz jak chcesz !! ale wapna nie bierz razem ze ZMA
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
tzn ile tej witaminy E bo na opakowaniu nie pisze... jeden tabs ma 100mg, to brac 400mg?
wapna ile? jedna czy dwie tabsy rozpuszczac? np rano i po poludniu czy starczy tylko rano?
a witaminy to lepiej lykac na wieczor, takie co sa w kapsach wszystkie witaminy, czy rano??? a moze i rano i wieczorem?
Szacuny
4
Napisanych postów
313
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4549
Ja mam podobny problem jak biorę kreatynę. "Woda jest zatrzymywana w organizmie przez co krew jest rozrzedzona i jest malo krzepliwa."-tak mi ktoś to wytłumaczył na chłopski rozum, ale nie był to lekarz więc nie wiem na ile jest to prawdą.
Szacuny
7588
Napisanych postów
6801
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
61292
ja miałem podobny problem też krew mi się puszczała z nosa sama z siebie ale teraz już nie mam tego problemu sam mi przeszedł i ćwicze troche ale nie leci mi już a leciała i nic nie robiłem samo przeszło więc może potrzeba czasu muwi to na swoim przykładzie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
niby ustal mi krwotok na kilka dni a od 2 dni kilka razy dziennie. powiedzialem matce ze ma mnie zapisac do laryngologa. jednak to nie jest przejsciowe.
popytalem sie i sie okazalo ze jednak w rodzinie sa osoby i byly ze slaba krzepliwoscia krwi. ojciec mial takie problemy i czasami jeszcze ma, starszy brat i gdzies tam dalej w pokoleniach. a dodajac do tego kreatyne, gdzie organizm pompuje sie woda to ta krzepliwosc jest naprawde slaba.