)i zapalenie oboczne zatok i przepisala mi ten lek dalacin c 300mg po kilku dnich czysci mnie srednio ze 4 razy na dobe i dostalem uczulenia na policzkach calr w krostach.odstawic lek czy przebolec do kona zostalo moze ze 3 dni brania...
czesc guru,mam takie pytanie lekarka u ktorej bylem stwierdzila u mnie zapalenie gornych drog oddechowych(mam je ciegle-pale papierosy
)i zapalenie oboczne zatok i przepisala mi ten lek dalacin c 300mg po kilku dnich czysci mnie srednio ze 4 razy na dobe i dostalem uczulenia na policzkach calr w krostach.odstawic lek czy przebolec do kona zostalo moze ze 3 dni brania
)i zapalenie oboczne zatok i przepisala mi ten lek dalacin c 300mg po kilku dnich czysci mnie srednio ze 4 razy na dobe i dostalem uczulenia na policzkach calr w krostach.odstawic lek czy przebolec do kona zostalo moze ze 3 dni brania
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
W przypadku, kiedy mamy do czynienia z uczuleniem na lek, tak jak prawdopodobnie w Twoim przypadku - najważniejsze jest odstawienie leku. Wyjątkiem jest ciężka choroba, która niesie zagrożenie większe niż alergia. Odstaw, weź wapno przez kilka dni. Powiedz to swojemu lekarzowi - na przyszłość uchroni to przed kolejnym uczuleniem.
guru
guru
...
odstawilem ten antybiotyk tak jak mowiles ale do teraz mnie czysci
poleca kg jak nic,bo mam tendencje do szybkiego chudniecia, a co zjem to londuje w kiblu
co robic?
poleca kg jak nic,bo mam tendencje do szybkiego chudniecia, a co zjem to londuje w kiblu
co robic?
...
polecam loperamid - 2 tabletki, a pozniej (po 2-3 godzinach) jedna tabletke po kazdym luznym stolcu.
dodatkowo nie zaszkodzi ci SMECTA - 2-3 razy dziennie przez dwa dni
oczywiscie jezeli nadal meczy cie to rozwolnienie.
dodatkowo nie zaszkodzi ci SMECTA - 2-3 razy dziennie przez dwa dni
oczywiscie jezeli nadal meczy cie to rozwolnienie.
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
...
ok thenx,ale zastanawiam sie czy w jakis sposob nie zatrulem organizmu antybiotykami,bo to zapewne reakcja na ich stosowanie
...
a Można go łączyć z alkoholem. niby na ulotce nic nie wspominają ale atybiotyk to antybiotyk ponoć. Dzieki za rade.
1
...
po pierwsze jak się leczysz to się nie truj
po 2 jesli przyjmujesz jakikolwiek lek to powinieneś ograniczyć wpływ innych substancji na jego przemianę , a także wpływ na organizm
po 2 jesli przyjmujesz jakikolwiek lek to powinieneś ograniczyć wpływ innych substancji na jego przemianę , a także wpływ na organizm
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz