Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
raczej nie polecam , sam wyciąg jest dobry , ale nadaje się do 50 kg taki fitness w sumie ... bo zobacz jak on jest mocowany !!!
nic co jest dokręcane do ściany czy sufitu na kilka śrub/kołków nie jest bezpieczne w 100% ... sam wyciąg pewnie jest ok ( zresztą sam mam sprzęt marbo i se chwalę ) jak masz wyciąg stojący to ciężar opiera się na podłodze a kołki w ścianie/suficie stabilizują dodatkowo konstrukcję kosztuje to trochę więcej ale warto bo posłuży lepiej i dłużej no i bezpieczniej
Szacuny
0
Napisanych postów
291
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
3388
Hauteclair powiem za przeproszeniem "g**** prawda" zawsze jak mocuje coś do sufitu to to sprawdzam , pamiętam jak przy montowaniu założyłem 90kg na wyciąg i się powiesiłem jeszcze na tym i tylko troche się ugięła górna część . Aktualnie jak ćwicze to zakładam 65-70kg na wyciąg .Sprawuje się wyśmienicie :) Możesz brać , nie słuchaj takich durnych opinii
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
" g**** " i " dureń " ... i wiek 15 lat ! przekonałeś mnie !!! ale może rozwiej moje ostatnie wątpliwości ok ?
w wyciągu na prowadnicy prowadzony jest ciężar ,oparcie ma na ziemi i tyle , w takim podwieszanym nie i może się przy mniej płynnym ruchu ćwiczącego rozbujać
jak to jest z treningiem każdy wie ... a kołeczek w ścianie cały czas pracuje i pracuje i może pieprznąć ( co innego jak raz weżmiesz coś powiesisz i tyle , a co innego jak ciągle to pracuje )
sam wyciąg pewnie jest ok , jak pisałem , ale nie podoba mi się sposób mocowania
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
ale znaczenie ma opinia moja na te temat i twoja ... ja radzę kupić coś solidniejszego i lepszego ... ty twierdzisz że można wieszać więcej obciążenia niż zaleca producent bo u ciebie działa i to jest argument ... ja mówię że niemożna bo to sie może kiepsko skończyć ... a zalecane 60 kg to mało ... taki fitness jak napisałem ... i to są opinie ... inwektywy to twoja działka , więc drogi autorze ja odradzam model , firma ok .... a i nie kombinuj sam ze sprzętem , wieszczego chcesz i co ci potrzeba i taki kup , jak założysz za dużo i nie wytrzyma to w najlepszym razie brak gwarancji a w najgorszym ustrojstwo na głowie