...
Napisał(a)
tragedia! dziś zaczęłam używac izolatu białka sojowego z Olimp-u (zastąpiłam nim serwatkowe) i jestem w szoku bo w mikserze zrobił się gęsty budyń! ohyda! czy to normalne? wcześniej piłam super smaczne whey protein isolate z Olimp-u i byłam zachwycona smakiem ale konsystencja tego preparatu sojowego jest nie do przełknięcia! Pomóżcie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Może tak wyglądać, dodasz trochę więcej wody to i będzie bardziej płynny, ogólnie ja sojowego nie uznaję, chyba że od biedy.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
Dokup zwykłe białko np wpc czy izolat i mieszaj proporcje.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły