w ciagu miesiaca wyszedl mi dosyc duzy pieprzyk ktory zostal usuniety chirurgicvznie. teraz mam dziwne wrazenie ze cos wychodzi mi na szyi, a inny pieprzyk ktory byl plaski zaczyna rosnac, swedzi itd. czy ma to wszywstko moze byc jakos powiazane? wiem ze pieprzyki itd. nmoga byc zwiazane z rakiem itd...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
juz minoł tydzien od załozenia postu,...ale jesli jeszcze nieposzłeś do dermatologa to zap*****laj do onkologa. i nie do pzychodni zwykłej czy prywatnie tylko do centrum onkologicznego najblizszego. tam sie zarejestrujesz ,powiesz pani w rejestracji ocb. ona cie odrazu wyśle do spacjalisty pod tym wzgledem, jemu raz jeszcze powiesz ocb i na 99% masz zabieg usuwania za 1-3tygodnie po którym wysla znamiona usuniete na badania histopatologiczne,....nastepnie znowu sie udasz do placówki onko. i tam ci pan powie czy masz pze***ane czy nie.
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!