Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
W konia nas robi bo łazi po forum ananasek jeden...
...
Napisał(a)
Zmienie temat...Holder i jak t3 sie sprawdza
?

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Ja się zastanawiam jak by się sprawdziło T3 w cyklu na masę - spotkałem kilka opinii ludzi, któtrzy tak postępowali - odradzają - ale małe dawki wydają się być tu jakimś remedium na tk. tłuszczową oraz retencję!

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Ziki jestem dopiero na wstępie więc niewiele mogę powiedzieć, biore T3 piąty dzień ale na razie minimalne dawki. Od jutra wejde na 50mcg, przeczekam cały tydzień treningów i zdam wstępną recenzje jak reaguje organizm, samopoczucie i co się ze mną dzieje.
Uriello jak już będę znał od strony praktycznej jak reaguje na poszczególne dawki T3 mój organizm to pomyśle o tym, co mówisz bo już zdązyło mi się przewinąć przez głowe kilkanaście cykli masowych z użyciem T3 przez 4-8tygodni
Uriello jak już będę znał od strony praktycznej jak reaguje na poszczególne dawki T3 mój organizm to pomyśle o tym, co mówisz bo już zdązyło mi się przewinąć przez głowe kilkanaście cykli masowych z użyciem T3 przez 4-8tygodni

...
Napisał(a)
uriel i co z tymi wynikami metri? miałes je miec do tygodnia

" 4 lata przerwy od SFD "
...
Napisał(a)
Jeszcze kilka dni - no przecież to nie ode mnie zależy! Powiedziałem, że napiszę jak będę już coś wiedział!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
omka i testa
Następny temat