"Dum pugnas, victor es."
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Produkt apteczny. Jest to co ma byc w takim stezeniu jak ma byc. Słaba dostępność i podrob chyba jeszcze nie ma. Zreszta masz kod pod zdrapka i moozesz sprawdzic czy org. Ja bije 10 tydzien i dzialanie b.dobre.
...
Napisał(a)
To nie jest orginalne genesis. Chyba ze masz kod tam ze zdrapka na opakowaniu.
Jesli nie masz to masz faka. Dziala to jakos ale to nie jest orginal. I by byl to orginal musialbys miec juz cos z konczaca sie data przydatnosci bo org juz nie jest robiony bo zmienila sie nazwa i teraz pod nazwa unigen wychodzi . Jest pakowany 5 amp x 1ml lub we flakonie 10ml.
Jesli nie masz to masz faka. Dziala to jakos ale to nie jest orginal. I by byl to orginal musialbys miec juz cos z konczaca sie data przydatnosci bo org juz nie jest robiony bo zmienila sie nazwa i teraz pod nazwa unigen wychodzi . Jest pakowany 5 amp x 1ml lub we flakonie 10ml.
...
Napisał(a)
lol
ja myslalem, ze to unigen
greg z tego co pamietam to biles mixa i dece unigena? Zadowolony jestes?
Zmieniony przez - lestat1986 w dniu 2011-04-25 00:23:43
ja myslalem, ze to unigen

greg z tego co pamietam to biles mixa i dece unigena? Zadowolony jestes?
Zmieniony przez - lestat1986 w dniu 2011-04-25 00:23:43
...
Napisał(a)
wiecie jeszcze tego nie mam dlatego pytam Was a co myślicie o Phoenix Testo b250?
1
"Dum pugnas, victor es."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!