moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:
daje ognia i celuje na: waga:104-106 / ramie:46-48 / talia:86-88cm / udo:70-72
a maxy mam w p***zie, wazne, ze swoja zone na 1 rece podnosze!!!
...
Napisał(a)
ok, zgadza sie, przykro mi. ale daj fote rany i tak jak krzys napisal, znajdz jakas gazete i daj fote z jej widokiem. potwierdzisz tym samym prawde. zalezy wszystkim na tym.
...
Napisał(a)
Mowiac o miejscu iniekcji nie chodzilo nam o to, zebys pokazal ze robisz szota w wannie/kiblu
Pokaz fote miejsca gdzie Ci sie ten rzekomy ropien robi, mozesz dac z aktualna gazeta
- bedziesz wtedy wiarygodny...
qwa. glob, znow mnie uprzedziles
Zmieniony przez - krzychugod w dniu 2009-05-24 21:18:44

Pokaz fote miejsca gdzie Ci sie ten rzekomy ropien robi, mozesz dac z aktualna gazeta

qwa. glob, znow mnie uprzedziles

Zmieniony przez - krzychugod w dniu 2009-05-24 21:18:44
I'm the GOD
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Mialem to samo po winie alchemii..W lydke wbilem i w udo jeden..Na lydce pojawil sie stan zapalny mega bol nie moglem chodzic 5 dni goraczka itp..Cala czerwona opochnieta tak ze jak sie dostykalo byla ciepla i zniczulona na wierzchu..Po 5.. 6 dniach samo zeszlo..bez ciec zadnych..A reszte wina wypilem bo ma ident strukture co w tab.. i odradzam underowe wino..w strzalach..
...
Napisał(a)
Dzieki za zdjecie rowa
feralne zakonczenie tygodnia dla underow, alchemia, atomic...
APTEKA

feralne zakonczenie tygodnia dla underow, alchemia, atomic...
APTEKA

I'm the GOD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pierwsza Redukcja.
Następny temat