Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
349
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3006
siema.mam ochote zrobic sobie cyklona..najpierw chcialem deka,susta,metka...ale jakos skzoda mi hajsu i prawie od roku nic nie bralem wiec pomysalem ze mozna zaoszczedzic na dece i polecie z sama susta i metka.lecilabym susta co 5 dni i na poczatku cyklu meta pewnie 20mg dziennie..a i na cyklu bym lecial prawdopowodbnie ciagle z nolva pol tablety(chyba 20mg) dziennie aby zapobiec gino....co wy na to??
jestem off juz od 9 miechow.ostani cykl to byla prolka plus omka 5 op.prolki 2 omki..wczesniejszy cykl to byla deka plus prolka..
chce zrobic troche masy ale nie chce zbytnio sie woda spompowac jak to maielm po omce z prolka..i potem za****a nie moglem utrzymac tego i zlecialo ze mnie prawie wszytko..
pozdro
Szacuny
12
Napisanych postów
2803
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12744
250mg susty co 5 dni Ok. do tego mietek na Kicka 20mg/25mg dziennie przez 4 tygodnie Ok. Aby zapobiec Gino i wysokiej retencji wody 10mg Nolvadexu dziennie Ok. Na "zejście" pojechałbym T. Propionante, co pozwoliłoby ładnie wejśc w faze odblokowania.
Ps. przeciw Gino można dołożyć cynk, w dawce zależnej od wagi ciała.
Szacuny
12
Napisanych postów
1489
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7453
napewno pompa bedzie mniejsza (ale po co komu woda jak i tak splynie po cyklu) 10mg nolvy na zapobieganie do tego mozna dorzucic proviron po 1 tab dziennie pomorze nolvie co do suki to walilbym ja tak:
1-8 suka 500mg/week
1-4(5) meta 20-25mg cd
9-13 prop tapering
odblok z 24 tab clomidu do tego troszke novy mozna dorzucic jesli cos zostanie Ci
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, kiedy umrzesz"
Szacuny
0
Napisanych postów
349
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3006
a jak to liczysz??bo ja chcialem robic strzala co 5 dni po 250...a ty piszesz ze 500 na tydz.czyli co 7 dni walic?czy jak to podzilic?ja susty nie bralem nigdy..kiedys tylko chba strzala zeby zobaczyc bo slyszalem ze to najbardziej bolesny srodek..