Mam pytanie czy jeżeli mam jasną cerę (z piegami) to lepiej kupić samoopalacz do mojej cery czy do ciemnej? Jaka byłaby różnica, gdybym użył np. tego do ciemnej? Moja skóra zrobiłaby się jedynie bardziej brązowa, niż od tego do jasnej czy jak? I jaki samoopalacz najlepiej kupić? W sprayu czy w kremie? I jaka jest między nimi różnica? A i czy moglibyście mi powiedzieć jakiej firmy najlepiej, oczywiście w cenie do 15zł ;/. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi, mądre rady będę nagradzał sogami. ;d PLEASE HELP ME!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Polecam Nivea Summer Beauty - Balsam brązujący\
Zmieniony przez - Maniek87 w dniu 2008-05-11 20:51:07
Zmieniony przez - Maniek87 w dniu 2008-05-11 20:51:07
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
ten balsam nivea polecony wyzej jest ok z jednej strony poniewaz pozwala stopniowo sie opalic i rzeczywiscie widac rezultaty tak po 4 zastosowaniach juz ( nalezy pamietac o dokladnym rozsmarowaniu ) ale ma tez jeden wielki minus.. kiedy zaprzestanie sie go uzywac zaczyna "schodzic" nierownomiernie i pojawiaja sie takie roznokolorowe plamy..troche jak bielactwo:) oczywiscie nie trwa to wieki wystarczy jakis peeling do ciala ale mozna zapomniec np i wtedy jest..kolorowo:)
ale plusem jego w porownaniu z samoopalaczem jest wlasnie to ze nie opala od razu i nie na pomaranczowo
a i jeszcze jedno: moze paprac biala bielizne:)
ale plusem jego w porownaniu z samoopalaczem jest wlasnie to ze nie opala od razu i nie na pomaranczowo
a i jeszcze jedno: moze paprac biala bielizne:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!