Yo troche szukałem na forum o js ale nie mogłem znaleźć konkretnych informacji o zasadach rekrutacji i wymogach.Oczywiście nie chodzi mi tu o GROM tylko bardziej o 1 PSK lub inne.Mysle że to temat ciekawy a w moim przypadku nawet potrzebny.Proszę o wszelkie informacje i dziękue już z góry za wszelki odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To wg mnie szukales na innym forum, bo tutaj byly poruszane tematy 1PSK oraz 2305. Takie pytania padaja co chwile, wiec w ktoryms z tych tematow napewno cos bedzie, bo oczywiscie nie dostaniesz odpowiedzi takiej jak bys oczekiwal. Na stronie 1PSK byly zasady rekrutacji, ale nie pamietam adresu.
Ogolnie najwiekszym wymogiem sa oczywiscie znajomosci, takze poszukaj ich a pewnie Ci sie uda. Pozdrawiam.
Laik Wjk. Nie sugeruj sie tym co mowie
Ogolnie najwiekszym wymogiem sa oczywiscie znajomosci, takze poszukaj ich a pewnie Ci sie uda. Pozdrawiam.
Laik Wjk. Nie sugeruj sie tym co mowie

WHO DARES WINS
...
Napisał(a)
Dzięki za baaardzo szybką odpowiedź WuJeK ;) Poprostu wpisywałem do wyszukiwarki Rekrutacja do jednostek specjalnych i JS niestety nie zaciślałem teści.Teraz postaram sie poszulać głębiej.THX
...
Napisał(a)
You Can Run, But You'll Just Die Tired!
...
Napisał(a)
So give it up you bloody sods you'll not be getting laid
And the sooner that you're out the door the sooner we'll be paid
...
Napisał(a)
Niesportowe SFD, jak widać.
...
Napisał(a)
GROM ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!