Witam. Pewnie to pytanie było na forum miliony razy, ale mimo to zadam je ponownie. Więc... czy pykanie w stawach ( kolana, nadgarstki, barki itp.) jest szkodliwe? Ćwiczę już prawie dwa lata i postanowiłem się tym zainteresować :) Stawy Strzelają przy praktycznie każdym ruchu, ale nie wywołują nawet najmniejszego bólu :D Z góry dziękuję za odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja trenuje karate i chodzę na siłownie, od około roku strzela mi w biodrach. Nie czuję bólu, ani w niczym mi to nie przeszkadza. Więc chyba nie jest to aż tak szkodliwe. Ale możesz sobie kupić w aptece tabletki Collaflex, mi trochę pomogło.
Zmieniony przez - plantosz w dniu 2012-09-26 20:29:55
Zmieniony przez - plantosz w dniu 2012-09-26 20:29:55
...
Napisał(a)
Krzyh93Ćwiczysz coś?
Głównie ćwiczenia siłowe. Na siłownię chodzę 3x w tygodniu, a od dwóch tygodni, jeżdżę na kick-boxing.
...
Napisał(a)
Dziwne, myślałem, że skoro regularnie ćwiczysz, to nie powinieneś mieć takich problemów. Może wina diety, trudno poweidzieć
...
Napisał(a)
Ja akurat nie ćwiczyłem, ale też mi zaczęło wszystko masakrycznie strzelać. Pomogło mi na to witamina d3. Po miesiącu suplementacji 5000 UI dziennie już nic nie strzela.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Essentiale Forte + Hepatil - można razem?
Następny temat