Witam mam poważne pytanie;/ jakies 2 tygodnie temu po kochaniu sie z moją kobietą dostałem opryszczki na.. tzn mialem jakies czerwone pryszcze cz ch wie co na samej główce bylo tego masa miałem isc do lekarza ale mi przeszlo po 2 dniach. Teraz zato przed wczoraj moją kobietę swędziała piekła i bolała... znowu jej przeszlo wczoraj myslała ze to przez nowe mydło do higieny intymnej ale dzisiaj niedawno sikała krwią;/ kurrr.;/ co to moze byc wizyte u ginekologa ma dopiero na zatydzien wczesniej nieda rady a ja chyba do tego czas dostane kur...icy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
spróbuj robic okłady z rumianku na te krostkI!
moze skonsultuj sie z innym ginekologiem,prywatni czesto
przyjmuja nasepnego lub tego samego dnia.
wydjae mi sie ze na pogotowiu jest ginekolog i musza tam udzielic pomocy
moze skonsultuj sie z innym ginekologiem,prywatni czesto
przyjmuja nasepnego lub tego samego dnia.
wydjae mi sie ze na pogotowiu jest ginekolog i musza tam udzielic pomocy
...
Napisał(a)
Krostek juz niemam od tygodnia ponoc. CHodzi teraz oto co ona ma wg. ciebie co t moze byc?;/ wyglada to na jakas chorobe weneryczna? ze sie puszczala na boku i cos wylapala?
...
Napisał(a)
albo ty cos wylapales na boku
skad takie podejrzenia, idz do ginekologa razem z nia, niech ja obada i powie, moze jest chora a jak roznosi sie przez stosunek to nie jestes sam, life is brutal...
pozatym gumki bo za 2 tyg bedzie na insomni temat pt:
"spoznia sie okres, czy jest w ciazy? "
odp.
"kupuj wozek..."
Zmieniony przez - qwert321 w dniu 2008-02-28 16:48:50

skad takie podejrzenia, idz do ginekologa razem z nia, niech ja obada i powie, moze jest chora a jak roznosi sie przez stosunek to nie jestes sam, life is brutal...
pozatym gumki bo za 2 tyg bedzie na insomni temat pt:
"spoznia sie okres, czy jest w ciazy? "
odp.
"kupuj wozek..."
Zmieniony przez - qwert321 w dniu 2008-02-28 16:48:50
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!