Witam. Mam problem ze zrzucaniem na najniższą przerzutkę z przodu. Próbowałem sam wyregulować, ale mi sie nie udało. W serwisie gość którego mam za znającego sie na rowerach, powiedział że mam za krótki support :/ Czy to jest wogóle możliwe? Rower Kelly's Salamander, support jakiś Shimanowski i przerzutka alivio. Z góry dzięki za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
niech wezmie koło i pizgnie sie w czolo
zgoogluj gdzies sobie opis regulacji

zgoogluj gdzies sobie opis regulacji

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
1. po pierwsze 'suport' nie 'support'
2. po drugie, za krotki jest mozliwy (ale watpie czy to o to chodzi) byl wymieniany?
3. moze nie bardzo wiesz jak to ustawic, daj komus kto sie zna lepiej
4. byl topic o naprawach rowerow, poza tym jak pisal zaborek w gule powinno byc tego duzo
5. po piate, kellysy to syf straszny
2. po drugie, za krotki jest mozliwy (ale watpie czy to o to chodzi) byl wymieniany?
3. moze nie bardzo wiesz jak to ustawic, daj komus kto sie zna lepiej
4. byl topic o naprawach rowerow, poza tym jak pisal zaborek w gule powinno byc tego duzo
5. po piate, kellysy to syf straszny
...
Napisał(a)
1. ok, mój błąd, już będe wiedział :)
2. nie był wymieniany
3. dałem gościowi w serwisie, przecież napisalem
4. jakoś nie znalazłem przypadków z za krótkim suportem dlatego zapytałem tutaj
5. nie interesuje mnie twoje zdanie na temat kellysów, to raczej nie jest temat o firmach produkujących rowery
2. nie był wymieniany
3. dałem gościowi w serwisie, przecież napisalem
4. jakoś nie znalazłem przypadków z za krótkim suportem dlatego zapytałem tutaj
5. nie interesuje mnie twoje zdanie na temat kellysów, to raczej nie jest temat o firmach produkujących rowery
...
Napisał(a)
pociesze ci tez mam za krotki suport i nie moge zrzucac na 1, jedyna rada to zmienic suport ;-( probowalem juz przerzutke przyszlifowac ale nic nie dalo ;-/
...
Napisał(a)
powiedzcie mi jak mozna dac sobie zalozyc za krotki suport? 

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
phehe dasie da jak sie kupuje osprzet na allegro ;p Ja tam zawsze stawiam w góralu na bardzo poządne supporty KINEX'A :D:D Ktore montują mi w serwisie i nigdy nie mam problemow .
Pozdrawiam -Wojtek-
Strona Bikerów z Trzebini : www.BikerTrzebinia.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!