1. Co parę dni robię sobie sos, który jem razem z ryżem brązowym, składa się on z: "Mieszanka wiosenna Mroźna Kraina, 750 g" z biedronki, pokrojonej piersi z indyka. Pytanie brzmi: ile taki sos może stać w lodówce po ugotowaniu, aby się nie zepsuł?
2. Dodatkowo często robię sobie krokiety z mrożonym szpinakiem i pytanie brzmi: ile taki gotowy krokiet będzie mógł leżeć w lodówce?
Pytania dlatego, bo wolę sobie raz co parę dni (a nawet na tydzień) masowo zrobić produkty, które potem wyciągam z lodówki i sobie odgrzewam. Wspominam również, że nie chce ich mrozić.
3. Zacząłem ćwiczyć na siłowni codziennie i czy to dobry pomysł? Jestem osobą pracującą w domu przy komputerze i mało się ruszam, więc chyba nie przetrenuje się, prawda? Dodatkowo co dwa-cztery dni wychodzę na rower.
4. Czy nic w tym złego, że robię przerwy pomiędzy seriami, które trwają minutę?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc!