Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
30
Napisanych postów
1302
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35302
Witam. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś pomoże rozwiązać mój problem.
Lata temu miałem kontakt jako tako z dopingiem (4-5 cykli typu enan+winko , raz doszedł bold raz deka) później sobie odpóściłem i formy szukałem na sucho. Czasami wpadło epi czasami osta+lgd. W lipcu po 5 latach off postanowiłem uderzyć teścia w dawce 250mg e5d delikatnie , głównie żeby na redukcji się wspomóc. Cykl zaplanowany badania po robione i w czasie cyklu leciało exe + cabaser także wszystko widełki itp. Po 8 tyg cyklu hcg weszło. Cykl trwał 3.5 miesiąca
Schody zaczęły się przy odbloku. Okazało się ze nie ma w aptece pregnylu i zakupiłem ovigil . Weszło 6 paczek z 3 różnych źródeł dawkowanie od 1250j e3d i jak po badaniu widziałem ze mało daje dałem 2500j e2d . Niestety teścia udało się tylko podnieść do 400 gdzie norma 280-800 . Nie widząc innego wyjścia spróbowałem wrzucić clom+nolva i dzisiaj po 2 tyg zrobiłem badania.
- test 300 (280-800)
-prolka 6 (4-15)
-estro 13 (7-42)
- LH 7 (1,7-8,6)
-FSH 4 (1.5-12.4)
Wychodzi na to ze przysadka dalej zablokowana ?
JAK TO TERAZ UGRYŹĆ? ??????
Zakładając że dobrego hcg nie dostane i ze nie chce wracać na testa. Jest jakaś opcja inna?? Czekać? Brać dalej sermy? ?
Dziękuję z góry za odpowiedz
Szacuny
30
Napisanych postów
1302
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35302
1. WIEK: 35
2. WAGA: 105 kg
3. WZROST: 187 cm
4. WYMIARY:
-biceps: 44
-klatka: ok 125
-udo:
-talia: 93
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 15 lat
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 5 (tesc,Winstol,meta,deka,bold)
8. TRENING: 3x siłownia + 2x boks
9. CEL CYKLU: redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 5 lat enan+bold+winko
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycia
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 180kg
-martwy ciąg: 170 x 3
-przysiad 140 x 3
Libido średnie. Mało myślę o sexie ale jak już dojdzie do czegoś to daje rade chociaż odczucia słabe. Przy ostatnim odbloku jak był pregnyl to po 1 paczce miałem testa górna granica i po 2 tyg cloma miałem 500 test. Sugeruje się tym testem niskim. To co sądzicie że jest ok? Kiedy była by mowa o przysadce zablokowanej? Jak poprawić mogę sytuacje? Sermy jeszcze pociągnąć do końca ? Miałobyc min 3 tyg
Dziękuję za odpowiedzi
Szacuny
72
Napisanych postów
412
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
19671
Wszystko jest ok, LH i FSH tak jak byc powinno wiec przyssadka hula. Poleć jeszcze ze dwa tygodnie clom + nolve i daj jajcom troche czasu. Za 2 tyg powtórz badania i test powinien byc znacznie wyżej.
Szacuny
30
Napisanych postów
1302
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35302
Dzięki panowie. Mam w domu booster test1fy z Olympusa myślicie żeby dorzucić czy darować narazie?
LH im wyżej tym lepiej bo to sygnał z mózgu żeby teścia produkować (tak w skrocie) a FSH ?? Tez ma być wysoko?