Zastanawiałem się na początku lad leasingiem, aktualnie jednak biorę bardziej pod uwagę skorzystanie z możliwości najmu długoterminowego. Jakie macie zdanie na temat tej możliwości finansowania? Czy ktoś może korzystał i opisze doświadczenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Myślę, że sfd to nie miejsce na tego typu rozkminy
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Jak wyżej :) poszukaj na Fb odpowiedniej grupy i znajdziesz pewnie dziesiątki odpowiedzi
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Master1 - jedna z większych firm w Polsce, która oferuje najem długoterminowy. W ostatnim czasie rozglądałem się za najmem długoterminowym, aktualnie nie mają na stanie niczego co by mnie konkretnie zainteresowało ale regularnie przeglądam sobie jakie auta wpadają na stronę.
...
No więc:
- umawiasz się na termin, w ktorym dostarczają Ci samochod, wybierasz konkretny model w kolorze oraz akcesoriami na jakich Ci zależy
- raty: ustalasz czy są stałe czy mają rosnąć wraz z WIBOR'em - wszystko będziesz miał w umowie
- wykup: zgodnie z ceną na umowie, bez kombinowania
- cena: bierzesz razem z ubezpieczeniem i oponami całorocznymi, musiałbyś sam sobie porównać bo wszystko jest zależne od modelu samochodu na jaki się decydujesz oraz od tego czy chcesz potem samochód wykupić czy nie
- obsługa: czasem problem z dodzwonieniem się, ale ogólnie ok, na maile odpowiadają szybko
- udział własny zgodnie z umową jeśli bys likwidował z AC, w przypadku wykupu to naprawa we własnym zakresie po zakończeniu umowy - no ale wiadomo, ze albo się na to decydujesz albo nie
- umawiasz się na termin, w ktorym dostarczają Ci samochod, wybierasz konkretny model w kolorze oraz akcesoriami na jakich Ci zależy
- raty: ustalasz czy są stałe czy mają rosnąć wraz z WIBOR'em - wszystko będziesz miał w umowie
- wykup: zgodnie z ceną na umowie, bez kombinowania
- cena: bierzesz razem z ubezpieczeniem i oponami całorocznymi, musiałbyś sam sobie porównać bo wszystko jest zależne od modelu samochodu na jaki się decydujesz oraz od tego czy chcesz potem samochód wykupić czy nie
- obsługa: czasem problem z dodzwonieniem się, ale ogólnie ok, na maile odpowiadają szybko
- udział własny zgodnie z umową jeśli bys likwidował z AC, w przypadku wykupu to naprawa we własnym zakresie po zakończeniu umowy - no ale wiadomo, ze albo się na to decydujesz albo nie
...
A jak to jest z oddaniem auta do naprawy? Czy ma się jakiś assistance? Albo auto zastępcze?
...
Tak, otrzymujesz samochód zastępczy w wyniku unieruchomienia swojego. Często jest to klasa wyżej.
...
Jest naprawdę ok, wejdź sobie na stronę, aczkolwiek najlepiej moim zdaniem podjechać do ich salonu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Odzież sportowa Champion
Następny temat