...
Napisał(a)
Zastanawiałem się na początku lad leasingiem, aktualnie jednak biorę bardziej pod uwagę skorzystanie z możliwości najmu długoterminowego. Jakie macie zdanie na temat tej możliwości finansowania? Czy ktoś może korzystał i opisze doświadczenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Myślę, że sfd to nie miejsce na tego typu rozkminy
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Jak wyżej :) poszukaj na Fb odpowiedniej grupy i znajdziesz pewnie dziesiątki odpowiedzi
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Master1 - jedna z większych firm w Polsce, która oferuje najem długoterminowy. W ostatnim czasie rozglądałem się za najmem długoterminowym, aktualnie nie mają na stanie niczego co by mnie konkretnie zainteresowało ale regularnie przeglądam sobie jakie auta wpadają na stronę.
...
Napisał(a)
No więc:
- umawiasz się na termin, w ktorym dostarczają Ci samochod, wybierasz konkretny model w kolorze oraz akcesoriami na jakich Ci zależy
- raty: ustalasz czy są stałe czy mają rosnąć wraz z WIBOR'em - wszystko będziesz miał w umowie
- wykup: zgodnie z ceną na umowie, bez kombinowania
- cena: bierzesz razem z ubezpieczeniem i oponami całorocznymi, musiałbyś sam sobie porównać bo wszystko jest zależne od modelu samochodu na jaki się decydujesz oraz od tego czy chcesz potem samochód wykupić czy nie
- obsługa: czasem problem z dodzwonieniem się, ale ogólnie ok, na maile odpowiadają szybko
- udział własny zgodnie z umową jeśli bys likwidował z AC, w przypadku wykupu to naprawa we własnym zakresie po zakończeniu umowy - no ale wiadomo, ze albo się na to decydujesz albo nie
- umawiasz się na termin, w ktorym dostarczają Ci samochod, wybierasz konkretny model w kolorze oraz akcesoriami na jakich Ci zależy
- raty: ustalasz czy są stałe czy mają rosnąć wraz z WIBOR'em - wszystko będziesz miał w umowie
- wykup: zgodnie z ceną na umowie, bez kombinowania
- cena: bierzesz razem z ubezpieczeniem i oponami całorocznymi, musiałbyś sam sobie porównać bo wszystko jest zależne od modelu samochodu na jaki się decydujesz oraz od tego czy chcesz potem samochód wykupić czy nie
- obsługa: czasem problem z dodzwonieniem się, ale ogólnie ok, na maile odpowiadają szybko
- udział własny zgodnie z umową jeśli bys likwidował z AC, w przypadku wykupu to naprawa we własnym zakresie po zakończeniu umowy - no ale wiadomo, ze albo się na to decydujesz albo nie
...
Napisał(a)
A jak to jest z oddaniem auta do naprawy? Czy ma się jakiś assistance? Albo auto zastępcze?
...
Napisał(a)
Tak, otrzymujesz samochód zastępczy w wyniku unieruchomienia swojego. Często jest to klasa wyżej.
...
Napisał(a)
Jest naprawdę ok, wejdź sobie na stronę, aczkolwiek najlepiej moim zdaniem podjechać do ich salonu.
...
Napisał(a)
Wiadomo, ze z roku na rok jest drożej, aczkolwiek najlepiej będzie jeśli sam na spokojnie porównasz sobie poszczególne ceny za wynajem samochodów.
Poprzedni temat
Odzież sportowa Champion
Następny temat
POWRÓT DO TRENINGU PO CIĘŻKIEJ KONTUZJI-ZŁAMANIE BARKU
Polecane artykuły