SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mega zawyzone LH, powod do zmartwienia?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 719

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 149
Witam wazystkich, zaskoczyl mnie wynik badan mojego kolegi po odbloku a dokladniej chodzi o wartość LH 16,87 (1,7 - 8,6)
Inne hormony ma w miare ok.


FSH ma 6,82 (1,5-12,4)
Testosteron 5,21 (2,49-8,36)
Estradiol 37,59 (11,3-43,2)

Co mozne oznaczac tak wysokie przekroczenie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33219 Napisanych postów 272058 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1367488
ile jesteś po odblokowaniu? jaki to był cykl? daj może ankiete działu
wyniki po sermach mogą być jeszcze przekłamane nawet przez 4-5 tyg

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1670 Napisanych postów 3149 Wiek 35 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 269957
To wyniki jego kolegi ale sam jestem ciekaw co z ta jedynaczka z przodu przy LH ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 101 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 3876
Mialem taka sama sytuacje. Powtorzylem badania 3 m-ce po skonczonym odbloku i lh siedzialo elegancko w widelkach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33219 Napisanych postów 272058 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1367488
prawidłowe wyniki są jak napisałem 4-5 tyg po odstawieniu sermów
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zapalenie mięsnia sercowego a lekkie cykle

NutLove