Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
775
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11979
Ale Ci się chłopie nudzi. Skoro tak bardzo Cię cieszy dyskutowanie o ******łach z kimś kogo w życiu nie widziałeś to sobie możemy odpisywać na durne artykuliki.
Wiesz, NO_RD każdy ma jakis cel - przynajmniej powinien go mieć - stwierdzenia typu "a może nie wie po co istnieje" nie mają sensu. Już drugi raz wyśmiewasz się z tego, co napisałem.
Świat jest podły.
Degeneracja i zeszmacenie się powinny być twoim atutem.
Skierowane do rzeszy odbiorców.
Szacuny
32
Napisanych postów
3576
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23555
tak sie dzieje bo wklejasz tekst w okienko i system nie rozpoznaje czcionki
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
BROŃ (miecze,sai,itp.), DUŻY WYBÓR, TANIO!!!! INFO I PYT. NA MAILA
MAFIA SFD RULEZ
Szacunek Lojalność Zaufanie
AGILITY HANDLER PRO UWAGA! Radykalne zmiany na Sportowym Forum Dyskusyjnym! Dołącz sie do akcji:
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=67481
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kogo miałeś na myśli, pisząc iż wdaje się w bezsensowne dyskoosje zz osobą której nie widział??????? Pragę zuważyć, że to Ty atakujesz ludzi, porównoojąc do jakichś krwiożerczych kibiców (z którymi tak wogóle chyba często przestajesz, jak sam to wsponiałeś) i traktoojąc jak bandę nakoksowanych świrów. Może nie jestem najlepszą osobą by kogokolwiek tu bronić (choć w sumie mój zawód na tym m.in. polega), bo nie biorę SA i brać nie będę, ale ciekawi mnie Twe zdanie. Mam nadzieję, że uporasz się z problemami technicznymi i poznamy Twoje motywy.