Witam jakis czas temu kupowałem powyższy sprzet i nie dostałem do niego instrukcji mogłbym go dostac do maila. Poza tym mam problem gdyz element gorny atlasu nie jest chyba od tego modelu... Nie umożliwia regulacji wysokości atlasu. Zamiast kilku otworów jest jeden na strone. Bylaby możliwość podesłania mi tej częsci?Prosze o szybka odpowiedz
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Kelton wyciąg HEAVY Python vs Kelton PRO profesjonalny wyciąg PM8
- Kelton wyciąg - HEAVY Python
- Kelton wyciąg HEAVY Python I pytanie
- Kelton wyciąg HEAVY Python / wasze opinie, wnioski, zastrzezenia
- Jakość kółek do wyciagu Kelton wyciąg HEAVY Python
- Nie kupujcie tego złomu !!! KELTON - Wyciąg HEAVY Python I
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zdef: Witam, bardzo proszę o podanie numeru zamówienia.
Serdecznie pozdrawiam
BOK Kelton
Serdecznie pozdrawiam
BOK Kelton

Katarzyna Małysa - Kelton. Skontaktuj się ze mną tel.665 045 898; GG:9924606; [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Zdef: Próbowałam się dzisiaj z Panem skontaktować telefonicznie.
Będę próbowała ponownie.
Serdecznie pozdrawiam
BOK Kelton
Będę próbowała ponownie.
Serdecznie pozdrawiam
BOK Kelton

Katarzyna Małysa - Kelton. Skontaktuj się ze mną tel.665 045 898; GG:9924606; [email protected]
...
Napisał(a)
może jakaś recenzja tego produktu? jestem zainteresowany, ale w napływie skarg i niedoróbek aż strach to kupić w ciemno.
Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
...
Napisał(a)
Kupic może i warto ale trzeba zaznaczyc jaka chcesz miec wysokość. Regulacja nie istnieje tylko wyciag jest robiony w trzech rozmiarach. Pomijam juz fakt ze nie ma o tym napisane ani na allegro ani stronie Keltona... Dzwoniłem juz dwa razy w sprawie dosłania czesci na wys. 205 i jakos nie moge sie doczekac. Coż dziś Pani obiecała że zadziała zobaczymy co z tego wyniknie.. Licze ze w koncu bede miał to co oczekiwałem... Pozdro
...
Napisał(a)
Zdef: Sprawa jest już wyjaśniona
Wszystko ustalone.
Będę się kontaktować jutro w sprawie zamówienia
POzdrawiam
BOK Kelton

Będę się kontaktować jutro w sprawie zamówienia

POzdrawiam
BOK Kelton

...
Napisał(a)
Nr ktory jest w koncie jest kumpla z którym na spolke kupilismy ten wyciag. Ciezko sie do niego dodzwonic z reszta nie do konca rozumiem po co znowu do nas macie dzwonic. Zapakujcie te profile, drazki do prowadzenia cieżaru, linke na 205 cm i wyslijcie na adres w koncie. Po co niepotrzebnie to przedluzac chcielibysmy w koncu zaczac cwiczyc na pelna pare. Prosze o szybka realizacje tej reklamacji. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!