Mam pytanko ile czasu po nasmarowaniu się samoopalaczem nie można się dotykać do miejsca nasmarowanego???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no dotykac to do dobrego wchlaniecia nawet 20minet.ogolnie zero wody itp.zalezy tez jaki masz samoopalacz ale staraj sie jakies 20minet do miejsca nasmarowanego nie zblizac sie
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
...
Napisał(a)
To znaczy że po 20 minutach nic się nie stanie jak przytulę się twarzyczką do mojej dziewczyny:)?
...
Napisał(a)
Aha i jeszcze jedno pytanko czy można łączyć solarium i samoopalacz.Czyli że wracam z solary i za jakąś godzine smaruje się samoopalaczem.
Samoopalacz-Bielenda(bikini intensywna opalenizna)
Do solarium-Bielenda (bikini) przyśpieszacz do solarium.
Samoopalacz-Bielenda(bikini intensywna opalenizna)
Do solarium-Bielenda (bikini) przyśpieszacz do solarium.
...
Napisał(a)
o matko zmieniasz rase czy jak?? za duzo tego samoopalacz , aktywator , solarka . pigmentu ci moze zabranknac i wtedy zobaczysz ladne plamki na twarzy .skup sie lepiej na duzej ilosci B-karotenu i do tego solarka z aktywatorem 2-3 w tygu bedziesz murzynem
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
...
Napisał(a)
ludzie nie smarujcie sie tymi samoopalaczami przeciez to widac
no chyba ze lubicie jak sie ktos z was smieje
no chyba ze lubicie jak sie ktos z was smieje

...
Napisał(a)
Oco chodzi z tym solarka z aktywatorem?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!