Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
805
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6300
do 1,5 roku związki estryfikowane jakim jest deca mają tendencje do magazynowania się w tkance tłuszczowej jeśli robisz redukcje przed zawodami możesz się ich trochę pozbyć ale napewno nie do końca ! poza tym 0,5 grama to wcale nie tak mało !
Szacuny
0
Napisanych postów
82
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1079
Redukcja była zrobiona solidnie ( trening redukcyjny , spalacze tłuszczu , sauna ) ostatnia dawka była przyjęta w czerwcu 2009 . Kontrola bedzie w połowie kwietnia . Jaka jest szansa ze zostanie wykryta ??
Szacuny
3
Napisanych postów
805
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6300
nie ma opcji żebyś sam zrobił taki test w wcześniejszej wypowiedzi miałem na myśli że dowiesz się dopiero po zawodach bo tylko na nich mogą sprawdzić obecność nandrolonu ! z tego co wiem kiedyś było w Polsce jedno laboratorium które robiło takie testy tylko dla odpowiednich organów nie ma możliwości aby osoba prywatna czy zawodnik mógł takie badanie zlecić to nie testosteron ! opłacało ci się brać dece 2,5 tygodnia ? niby bardzo krótko może już zeszło ale w tej chwili to tylko loteria ! deca jest czuła na testy niewielka ilość wystarczy żeby ją wykryć!
Szacuny
0
Napisanych postów
82
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1079
niestety ja musiałem zakonczyć cykl z pewnego powodu i to nie było zalezne odemnie dlatego tak krótko brałem ... a jezeli przyjął bym srodki na detox wątroby i zastwsował bym odpowiednią siete dało by rade przyspieszyć usówanie metabolitów ??
Szacuny
0
Napisanych postów
82
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1079
niestety ja musiałem zakonczyć cykl z pewnego powodu i to nie było zalezne odemnie dlatego tak krótko brałem ... a jezeli przyjął bym srodki na detox wątroby i zastwsował bym odpowiednią siete dało by rade przyspieszyć usówanie metabolitów ??