...
Napisał(a)
czesc mam takie pytanie ktory streryd jest najlepszy w tabletkach ?? nie chce sie kloc wiec musze brac tabletki i czy moglibyscie mi doradzic co w tabletkach jest najlepsze ?? z groy dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w tabletkach nic w sumie nie jest dobre tzn najczesciej lepsza wersja
jest w strzalach wiec w tabsach masz winstrol metanabol silabolin oxandrolone i pare innych ale teraz nic mi nie przychodzi do glowy
CELICA rzadzi https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90450
japan-cars.clan

jest w strzalach wiec w tabsach masz winstrol metanabol silabolin oxandrolone i pare innych ale teraz nic mi nie przychodzi do glowy
CELICA rzadzi https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90450
japan-cars.clan
japan-cars.clan
...
Napisał(a)
Wolek ma racje, tabletki sa gorsze. Jesli sie bierzesz za koxowanie, to musisz sie liczyc ze strzalami.
btw: Jest to dla mnie nie zrozumiale, nieodpowiednie branie tabsow grozi kalectwem do konca zycia, a Ty sie boisz zastrzyku ? Paranoja ...
pozdrawiam Logan
"Posrod zwyczajnych chwil, budzic sie rano ze spokojem - zwykle marzenie moje. W sumie, swiata wcale zmieniac nie chce, to bylo by szalenstwem dlatego juz nie mysle o tym wiecej.[...]Usmiecham sie, bo umiem wybrac, mam swiadomosc, pelny wolnosci, nie jak zaprogramowany robot"
btw: Jest to dla mnie nie zrozumiale, nieodpowiednie branie tabsow grozi kalectwem do konca zycia, a Ty sie boisz zastrzyku ? Paranoja ...
pozdrawiam Logan
"Posrod zwyczajnych chwil, budzic sie rano ze spokojem - zwykle marzenie moje. W sumie, swiata wcale zmieniac nie chce, to bylo by szalenstwem dlatego juz nie mysle o tym wiecej.[...]Usmiecham sie, bo umiem wybrac, mam swiadomosc, pelny wolnosci, nie jak zaprogramowany robot"
"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
...
Napisał(a)
nie odpowiednie wykonanie strzalu tez grozi kalectwem a mozesz mi powiedziec czemu branie tablet grozi kalectwem?
...
Napisał(a)
marskosc wątroby na ten przykład
Zmieniony przez - Big w dniu 2003-06-06 13:40:34

Zmieniony przez - Big w dniu 2003-06-06 13:40:34
ale po to wymyslono silimarol
takze oprocz powyzszych pozycji primobolan( producent-Schering).Jednak zarowno anavar i primobolan w tabletkach sa ciezko do zdobycia w orginalnym wydaniu.
Magdalena Lipinska

takze oprocz powyzszych pozycji primobolan( producent-Schering).Jednak zarowno anavar i primobolan w tabletkach sa ciezko do zdobycia w orginalnym wydaniu.
Magdalena Lipinska
po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
...
Napisał(a)
no tak w sumie wymyslono ten sylimarol ale my tu nie mowimy (przynajmniej ja) o 15 mg metki

...
Napisał(a)
ale lepsza jakakolwiek ochrona niz zadna
Magdalena Lipinska

Magdalena Lipinska
...
Napisał(a)
tak zawsze mozna zaslonic piers dodatkowym swetrem przed strzalem z 9mm.

...
Napisał(a)
buahaha
Magdalena Lipinska

Magdalena Lipinska
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!