Więc w poniedzialek mialam przeprowadzaona artroskopie kolana ... dziś byłam na kątroli u lekarza i mam szwy w nodze (zszycia tych dziurek przez które były wprowadzane narzedzia) lekarz powiedzial że do kątroli mam ponownie zgłosić się za tydzien wtedy usunie mi szwy i przepisze stablizator podtrzymujacy rzepke itd dokladnie nie wiem jeszcze jaki ... Chciała bym sie dowiedziec czy bede mogla chodzic na basen i czy będę mogla plywac i skakac z slupkow tak jak kiedys ... i czy to nie jest zbyt wielkie obciazenie dla mojej nogi tymbardziej ze lekarz powiedzial mi ze mam normalnie stapac na tej nodze zebym nie dostala zanikow miesni .... ale najbardziej chodzi mi o ten basen czy bede mogla na niego chodzic bo bardzo mnie to ciekawi a do lekarza ide dopiero za tydzien :/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Żale w innym wątku/
...
Napisał(a)
ja sie nie zale tylko chciala bym wiedziec czy bede mogla chodzic na basen czy tez i nie po tym zabiegu bo mam przeciezn naruszona cala rzepke i niechce zeby cos mi sie z nia stalo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Potrzebuję porady w sprawie martwicy palca
Następny temat