Kupilem razem z propem tez Zambonu, wygladaja identycznie z wyjatkiem naklejki ktora tez maja identyczna tyle ze na jednym jest prop na innym npp no i inna data waznosci... Prop jest z***any na 100 - robilem badania na poziom tescia i wyszlo mniej niz zwykle - moze npp dziala?
nie nie, bilem propa razem z npp w jednym strzale - po 3 strzalach zrobilem test na tescia i wyszlo ze mam 3ng a przedzial normalny jest od 2 do 12 :/ i odstawilem wszystko bo to ****a warte ale zastanawiam sie czy tak niski poziom tescia nie jest spowodowany dzialaniem npp wlasnie - ziomek bral dece od tego samego dila i dzialala na niego.... pozdr
1211235856000
kooks
Wysłana - 20 maja 2008 00:50
nie wiem do konca czy to dobry sposob ale sprobuj potrzymac npp w niskiej tem 2-8 stopni i zobacz czy sie skrystalizuje,a w sumie powinno sie zamienic w "lodzik"
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Znawca -
1211237457000
lukerrr
Wysłana - 20 maja 2008 14:58
"zastanawiam sie czy tak niski poziom tescia nie jest spowodowany dzialaniem npp wlasnie" wg mnie choć expertem nie jestem to npp tylko redukuje własny testosteron, jak wbijasz propa z npp to stężenie testa powinno być duże